Αρχική

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ U20 1-7

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα νέων U20 της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας του Χουαν Ραμόν Ρότσα, που γίνεται στην περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην ξαναγίνει αυτή η γιορτή,αφού στον πρώτο φιλικό που έλαβε χώρα πέρυσι στην Ροδιανή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ειδικότερα ο Τεχνικος Διευθυντής Γιάννης Σαμαράς, ο τεχνικός των πρασίνων, Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο βοηθός του Γιάννης Βονόρτας, έμεινα κατα ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία και όπως ανέφεραν στο τέλος του αγώνα, αποτελεί επιθυμία τους να ανανεωθεί το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, που σημαίνει ότι το φιλικό αυτό τείνει να γίνει θεσμός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Παναθηναϊκού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Κατηγορία U20, γεγονός που καταδεικνύει ότι το περυσινό φιλικό με τη Δόξα Ροδιανής τους έφερε γούρι, και μετουσιώθηκε η σκληρή δουλεία της αθηναϊκής ομάδας.Λόγω της αλλαγής της ώρας της έναρξης του φιλικού,υπηρξε καποια καθυστέρηση της προσέλευσης του κόσμου, και βεβαια καποια δυσαρέσκεια στους διοργανωτές,αλλα ευτυχώς μέσα σε λίγα λεπτά, το γήπεδο σχεδόν γέμισε και ο κόσμος αποθέωσε πολλές φορές στη διάρκεια του αγώνα, τους παίχτες του Παναθηναικού και κυρίως τον Ραμον Ρότσα.
Μετά το τέλος του αγώνα είχε προγραμματιστεί απο τους ανθρώπους της Ροδιανής, δεξίωση προς τιμήν της αποστολής του Παναθηναικού στο οικογενειακό κέντρο Υδρόγειος που περιελάμβανε τοπικά φαγητά, με δημοτικό και λαϊκό ζωντανό πρόγραμμα, αλλά και τις γυναίκες του συλλόγου γυναικών Ροδιανής ''Η Ωραία Ελένη'' να τραγουδήσουν και να χορέψουν τραγούδια της περιοχής. Η διεξαγωγή όμως του αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μάλαγα για το Champions League, χάλασε τα σχέδια, αφού το τεχνικό team της ομάδας αποφάσισε με τη λήξη του αγώνα να αναχωρήσει για την βάση τους ώστε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος που δεν έχει και αρκετή σημασία, οι Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού κέρδισαν την τοπική ομάδα με σκορ 7-1, η οποία όμως κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής όταν ο Νίκος Τζέλλος με δυνατή κεφαλιά είχε μειώσει σε 4-1.
Οι νέοι του Παναθηναϊκού έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα αλλά και η τοπική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία προσέχοντας πάρα πολύ την άμυνα και με αντεπιθέσεις έχασε 2-3 ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ.
Βέβαια, δεν πρέπει να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι χαώδης. Μπορεί η Δόξα να πρωταγωνιστεί στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης, οι αντίπαλοι όμως, εκτός του ότι για φέτος ήταν οι πρωταθλητές Ελλάδος U20, κάποιοι απο αυτούς την επόμενη χρονιά θα αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και ευχόμαστε και στο Champions League. Άρα, πρέπει να σταθούμε μόνο στην μεγάλη τιμή και μόνο, που έκανε και πάλι η ομάδα του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με αντίπαλο την Δόξα Ροδιανής.
Για την ιστορία τα γκόλ του αγώνα σημείωσαν για τον Παναθηναικο οι: Μαραθιανός,Μαλντίν (2),Αναστασόπουλος (2),Μπόσδου,Τσόκρης
και το γκολ της τιμης για τη Δοξα Ροδιανης, ο Νικος Τζελλος.
Διαιτητικο τριο: Δραγόγιας,Δραγόγιας και Σουλίδης
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ)
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Γ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Μ,ΜΑΣΤΟΡΑΣ Χ,ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ι,ΖΙΑΓΚΑΣ Θ,ΓΚΑΡΓΚΑΣ Σ,ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ Ι,ΧΛΙΑΡΑΣ Χ,ΤΖΕΛΛΟΣ Ν,ΝΑΝΝΟΣ Κ,ΧΛΙΑΡΑΣ Δ.
έπαιξαν ακομα οι:
ΚΩΤΟΥΛΑΣ Κ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Π,ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗΣ Ε,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Σ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ρ,ΣΤΑΘΗΣ Ι,ΝΑΝΝΟΣ Κ,ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Α,ΜΑΝΑΚΙΤΣΑΣ Δ,ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Ε,ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ U20 (ΡΟΤΣΑ-ΒΟΝΟΡΤΑΣ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ,ΜΥΡΘΙΑΝΟΣ,ΡΙΣΒΑΝΗΣ,ΚΑΣΤΡΑΤΙ,ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ,
ΚΟΥΣΙΔΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΛΝΤΙΝ,ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
έπαιξαν ακομα οι: ΘΑΝΑΗΛΑΚΗΣ,ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ,ΜΠΟΣΔΟΥ,ΝΤΑΚΡΑΣ,ΓΚΑΜΑΛ,ΣΚΟΥΦΟΣ,ΤΣΟΚΡΗΣ.
Το ΔΣ της Δοξας Ροδιανης ευχαριστει τη ΔΕΠΑ Κοζανης και ιδιαιτερα τους κ.κ. Κωστα Κυριακιδη και Αλεκο Πελεκα, οπως και τον κ. Γιαννη Τσιρωνα, για την πολυ σημαντικη βοηθεια τους.Επισης ευχαριστει το ΚΑΦΕ ΑΒΑΝΤΖΟ για την προσφορα, των εμφιαλωμενων νερων, για τις αναγκες των δυο ομαδων!!!!