Αρχική

ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ 2-3

Στο πεμπτο φιλικο προετοιμασιας η Δοξα Ροδιανης, ηττηθηκε στο γηπεδο της, απο τη νεοφωτιστη ομαδα του Αχιλλεα Καρυδιτσας με σκορ 2-3.
Αγνωριστη η ομαδα της Δοξα Ροδιανης σημερα,ενω ειχε τον ελεγχο και την κατοχη σχεδον σε ολο τον αγωνα,ηταν φλυαρη ,χωρις παθος, με πολλα αμυντικα λαθη και σωρεια χαμενων ευκαιριων, αντιθετα με τους φιλοξενουμενους που παρουσιασαν ενα καλο συνολο και τα εδωσαν ολα για τη νικη, που τελικα την πετυχαν,και βεβαια ηταν το καλιτερο δωρο για τα γενεθλια του προεδρου της ομαδας κ. Καρατζουλα. Οι φιλοξενουμενοι επαιξαν εξυπνα,προσεχοντας παρα πολυ την αμυνα και με τις λιγες αντεπιθεσεις που εβγαλαν, καταφεραν να πετυχουν τρια γκολ, χανοντας και καποιες ακομη μικρο ευκαιριες.
Στα ελαφρυντικα της ομαδας της Ροδιανης, ειναι οι πολλες και σημαντικες απουσιες,για διαφορους λογους, που ειχε σημερα και οι οποιες βεβαια αναγκασαν τον Βαγγελη Τσουτζιδη,να χρησιμοποιησει πολλους πιτσιρικαδες,για να συμπληρωσει ενδεκαδα.
Η Δοξα ξεκινησε πολυ καλα και μολις στο 5΄ εκανε το 1-0 με τον Δ. Χλιαρα.Στο 35΄ δοκαρι για τον Αχιλλεα με τον Σκορδα.Στο 40΄ δοκαρι για την Δοξα με τον Δ. Χλιαρα.
Στο 53΄ θα γινει το 1-1 με τον Σκορδα, ο οποιος πεντε λεπτα αργοτερα θα εχει και δοκαρι.Ο Τσιφτσης στο 70΄ θα κανει την ανατροπη και το 1-2.Στο 71΄ δευτερο δοκαρι για τη Δοξα και τον Δ.Χλιαρα και στο επομενο λεπτο εξοχος συνδυασμος των Ναννου,Χλιαρα και Τζελλου,ο τελευταιος θα κανει με πλασε το 2-2.Στο 75΄ ο Σκορδας θα γραψει και το τελικο 2-3.
ΔΟΞΑ ΡΟΔΙΑΝΗΣ (ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ)
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ-ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ-ΖΙΑΓΚΑΣ-ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ-ΓΚΑΡΓΚΑΣ-ΧΛΙΑΡΑΣ Χ-ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ-ΧΛΙΑΡΑΣ Δ-ΔΙΝΤΣΙΚΟΣ-ΤΖΕΛΛΟΣ
επαιξαν και οι ΝΑΝΝΟΣ-ΣΤΑΘΗΣ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑΣ(ΠΑΣΙΑΚΟΣ)
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΦΤΣΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΝΑΡΗΣ-ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ-ΜΑΔΙΚΑΣ-ΤΖΗΚΑΣ-ΤΣΙΦΤΣΗΣ-ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ-ΣΚΟΡΔΑΣ-ΠΑΠΑΝΑΝΟΣ-ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ-ΤΣΙΦΤΣΗΣ
επαιξαν και οι ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ-ΜΕΝΤΟΛΙ-ΒΑΒΟΥΡΑΣ-ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ-ΠΑΣΙΑΚΟΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΣΙΦΤΣΗΣ-ΒΟΓΔΟΣ