Αρχική

Διεθνές CAMP TAEKWON στην Κοζάνη το τριήμερο (φωτο)

 Με πρωτοβουλία του Α.Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ πραγματοποιήθηκε το Διεθνές προπονητικό camp το τριήμερο που μας πέρασε. Σαράντα αθλητές, άνδρες – γυναίκες, έφηβοι και νεανίδες, συμμετείχαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε αυτή τη διασυλλογική συνάντηση που σκοπό είχε την ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών και τη βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας των αθλητών.

Όλοι τους πρωταθλητές στις χώρες τους, όπως και στην Ελλάδα, και όχι μόνο, αλλά και παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Βαλκανιονίκες, ανέβασαν ψηλά τον πήχη του camp, έχοντας έντονο συναγωνισμό και διάθεση για βελτίωση.

     Ο σύλλογος της πόλης της Κοζάνης έχοντας στις τάξεις του 5 παγκόσμιους πρωταθλητές και 9 πανευρωπαϊκές διακρίσεις, γίνεται πόλος έλξης πολλών αθλητών από άλλους συλλόγους οι οποίοι επιθυμούν να βρεθούν στην Κοζάνη, με στόχο να μοιραστούν κοινό χρόνο προπόνησης και όχι μόνο. Ο αθλητισμός είναι το καλύτερο μέσω επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και μια πολύ καλή αφορμή για να δημιουργηθούν φιλίες που διαρκούν στον χρόνο.
Με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να οργανώνουμε τέτοιες εκδηλώσεις.
     Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο τριήμερο Διεθνές camp, τον οργανισμό αθλητισμού και τον υπεύθυνο για αθλητικά θέματα κύριο Τουράνη Θεόδωρο που για μια ακόμη φορά, κατανοώντας τις ανάγκες του συλλόγου, παραχώρησε για τρεις μέρες το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Γεωργίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα σωματεία που μας επισκέφτηκαν και διέθεσαν τον χρόνο τους και το Σαββατοκύριακό τους για να γίνει πραγματικότητα αυτό το camp