Αρχική

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Τιτάν | φωτο

ΑΕ Άνω Κώμης – Τιτάν Σερβίων 1-2
Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο Τιτάν Σερβίων από το γήπεδο Αιανής στην πρεμιέρα του κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ κόντρα στην ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ αφού κατάφερε πολύ δύσκολα να την κάμψει με  σκορ 1-2 και να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε.Π.Καραγιαννίων.


Τι και αν χωρίζει μια κατηγορία της δύο ομάδες, καθώς ο Τιτάν από την φετινή περίοδο θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, η ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ απέδειξε περίτρανα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ότι δεν είχε αντίπαλο, έκλεισε τους φιλοξενούμενους στην εστία τους, χάνοντας πολλές και κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα την μεγάλη ευκαιρία του Σάκη Πλιάτσιου στο 92'να ισοφαρίσει το ματς και να το οδηγήσει στην παράταση.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους έχοντας την κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα το 41'λεπτό που βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.
Το φιλμ του αγώνα
 4'λεπτό σούτ του ΓκόγκουΣ.λίγο άουτ από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γκόγκου.
 6'λεπτό σουτ του Νίκου Νάστου πάνω από τα δοκάρια του Γκόγκου.
 7'λεπτό κόρνερ του Ελευθεριάδη κεφαλιά του Γουτζιομήτρου πάνω από τα δοκάρια του Παπακώστα.
16'λεπτό μεγάλη ευκαιρία του Χρυσοστομίδη να πλασάρει τον Παπακώστα, εκμεταλλευόμενος την σύγχυση των αμυντικών της Άνω Κώμης χωρίς αποτέλεσμα.
39΄ σουτ πλασέ του Τζαλαζίδη λίγο άουτ.
Στο 41'λεπτό της συνάντησης ο Τιτάν ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Δουβαρτζίδη με ωραία κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών των γηπεδούχων.
Το δεύτερο μέρος ήταν ένα επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων.
Στο 50' λεπτό δυνατό σουτ του Τρέσσου λίγο άουτ.
Στο 61' λεπτό ο Τιτάν διπλασιάζει τα γκολ του πάλι με τον Γκουτζιομήτρο με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη κάνοντας το 0-2.
Άμεση αντίδραση της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ στο 65'λεπτό του αγώνα με ωραίο πλασέ του Τσιμπούρα, μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Απο εκείνο το σημείο και έπειτα το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά, με πρωταγωνίστρια την ομάδα της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ, να σφυροκοπεί τους φιλοξενούμενους κλείνοντάς τους στα καρέ τους.
Στο 67'λεπτό σουτ του Νάστου Νικ. λίγο άουτ.
Στο 72'λεπτό σουτ πλασέ του Τσιρέκα λίγο άουτ.
Στο 78'λεπτό επέλαση του Νάστου Νικ. το σουτ του έφυγε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Γκόγκου.
Στο 83'λεπτό σουτ του Κοντοδήμου, απόκρουση του Παπακώστα.
Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους στο 92'λεπτό να ισοφαρίσουν και να οδηγήσουν το παιχνίδι σε παράταση ,ψπλην όμως το σουτ του επιθετικού της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γκόγκου και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Τιτάνα.
Η γηπεδούχος ομάδα διαμαρτύρεται για χέρι του αμυντικού στην περίπτωση του δεύτερου τέρματος του Τιτάν, καθώς επίσης για πεντακάθαρο γκολ του Τρέσσου που ακυρώθηκε.
Καλή η διαιτησία του κ. Καρατέρπου, πολλά λάθη των βοηθών του.
    
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρατέρπος, ΕΠΟΠΤΕΣ: Εμμανουήλ-Τσιγγένης.
Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Γιώργος Τσέπουρας) Παπακώστας,Κατσαμπέκης,Τζαλαζίδης(88'Μπούκος Ηλ.)
,Τσιμπούρας,Νάστος Σ, Τρέσσος,Παπαδημητρίου,Γκόγκος(79'Παλαμάς Κ),Νάστος Νικ.Τσιρέκας,Παλαμάς Δημ(56'Πλιάτσιος Αθ.).
Α.Σ.ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ(ΓιάννηςΠαρασκευάς)  Γκόγκος,Αlla(86'Τετεδάκης),Θεοδωρίδης,Γκουτζιομήτρος,  Δουβαρτζίδης, Λάμπρος,Σαλτσίδης,Θώμος(72'Κουτζιακουντζίδης),Κοντοδήμος,Ελευθεριάδης, Χρυσοστομίδης(81'Κακαφίκας Βασ).