Αρχική

Δημητριάδης: Φεύγω σα φίλος

«Τέλος εποχής» για τον Μ. Αλέξανδρο Άρδασσας αποτελεί, ασφαλώς, η είδηση της αποχώρησης του Γιώργου Δημητριάδη από τον πάγκο του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής, ύστερα από 5 χρόνια κοινής πορείας, με βασικό χαρακτηριστικό τις επιτυχίες και την ανάδειξη και καταξίωση του συλλόγου, μίλησε με τους διοικούντες και από κοινού αποφασίστηκε το συναινετικό «διαζύγιο».

 Ο Γιώργος Δημητριάδης ανέλαβε την ομάδα στη Β΄ κατηγορία και μαζί ανέβηκαν στην Α΄, καθιερώθηκε, έκανε πρωταθλητισμό και πέρσι ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί, κατακτώντας τον τίτλο στην ΕΠΣ Κοζάνης. 
Παράλληλα, η συμβολή του ήταν σημαντική και στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών, θέτοντας βάσεις για το μέλλον. Στις δηλώσεις του ο Δημητριάδης επισήμανε, μεταξύ των άλλων, πως ο κύκλος του έκλεισε: «ευχαριστώ τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, όσους συνεργάστηκα αυτά τα 5 χρόνια. 
Ήταν μια εποικοδομητική συνεργασία, με μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία, φεύγω σα φίλος από την Άρδασσα, θα είμαι πάντα δίπλα της. Νομίζω πως έκλεισε ο κύκλος μου, με αποκορύφωμα το φετινό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου.
 Η ομάδα έχει ήδη αρκετούς νεαρούς και μαζί με αυτούς που θα προωθηθούν από τους Λέοντες, πιστεύω ότι θα έχει καλή συνέχεια. Της εύχομαι το καλύτερο». Από την πλευρά της η διοίκηση σε ανακοίνωσή της «ευχαριστεί θερμά τον φίλο Γιώργο Δημητριάδη για την ανεκτίμητη προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του». 

Επιμέλεια: Κ. Νικολαΐδης