Αρχική

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙΤΕΛΗΣ " Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ"

Ο αγώνας με τα Γιαννιτσά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η ομάδα έκανε την προσπάθεια αλλά τελικά δεν επήλθε κανένα βαθμολογικό κέρδος.

Το μυαλό όλων πλέον στρέφεται στον επόμενο αγώνα με τον Πιερικό, το Σάββατο στις 6 μ.μ. στο ΔΑΚ  Κοζάνης. Ένα παιχνίδι το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να ανακάμψει αγωνιστικά. Η νίκη είναι ο μόνος στόχος της ομάδας με τον Πιερικό. Όλοι στο στρατόπεδο του Γυναικείου τμήματος θέλουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχίων  ώστε να θέσουν τις βάσεις για να επιτύχουν τους ψηλούς στόχους που τέθηκαν απο την αρχή της σεζόν.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλήτριες ζητούν απο τον κόσμο της Κοζάνης να στηρίξη την ομάδα. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει οι φίλοι της Κοζάνης να σταθούν στο πλευρό του τμήματος και  των κοριτσιών ώστε να τους βοηθήσουν να έρθουν στο δρόμο των επιτυχιών και πάλι.

Μιλώντας εξ’αλλου ο Δ.Τιτέλης για το παιχνίδι με τον Πιερικό τόνισε: «Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες της ομάδας μου. Όλα τα κορίτσια έχουν μέσα τους τη φλόγα της διάκρισης. Εξάλλου η ομάδα μου δεν έχει να αποδείξει κάτι. Στον όμιλό μας τερμάτισε στην πρώτη θέση. Από δω και πέρα ότι κατακτήσει θα είναι ευπρόσδεκτο. Ασφαλώς και θέλουμε να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη θέση της β΄φάσης και θα κάνουμε το παν για να τα καταφέρουμε.