Αρχική

Δεν χαϊδέψαμε αυτιά κι ούτε θα χαϊδέψουμε ... το να τα βλέπεις όλα ρόδινα δεν βοηθάς αλλά κοροϊδεύεις!!!

Ο Εορδαϊκός μετά και τα αποτελέσματα (ούτε παραγγελία να τα είχε) της Τετάρτης, ξανά απέκτησε βαθμολογικό προβάδισμα κι όπως δείχνουν τα πράγματα θα δικαιώσει όλους όσους πιστεύουν ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για άνοδο κι ότι θα είναι τελικά αυτός που θα παίζει του χρόνου στη Γ’ Εθνική.


Αυτό δεν το πιστεύουν μόνο οι φίλοι αλλά και οι αντίπαλοι.
Ακόμα και οι ομάδες που αγωνίζονται στα μπαράζ κόντρα στον Εορδαϊκό αυτό πιστεύουν κατά βάθος και πιστέψτε μας το βάθος δεν είναι μεγάλο.
Ο Εορδαϊκός παρά τις μέτριες εμφανίσεις του δείχνει να έχει μέταλλο πρωταθλητή, με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους κι ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες υπερνικώντας το άγχος του φαβορί (βλέπε: Μαυροματίδη – Βοριαζίδη – Περπερίδη – Συμεωνίδη – Σερσέμη – Σακαλή).
Κάποιους μπορεί να τους ξινίζει όταν λέμε για μέτριες εμφανίσεις αλλά μήπως έτσι δεν είναι;  Όταν τα βλέπεις όλα ρόδινα δεν βοηθάς κάποιον τον κοροϊδεύεις. Υπάρχει κανένας φίλαθλος που πιστεύει πως ο Εορδαϊκός στα μπαράζ πετάει φωτιές; … φανταστείτε μετά το παιχνίδι Εορδαϊκού – Άργους να διαβάζατε «Καταιγίδα ο Εορδαϊκός», «Τραίνο», «Σωρεία ευκαιριών», κλπ κλπ !!!
Μετά το παιχνίδι στο Βατόλακκο «Έλιωσε την ΑΕΠ ο Εορδαϊκός …. Αλλά άτυχος», «Είχε άστρο ο Βατόλακκος» κλπ κλπ!!!  ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι στο τέλος η ΑΕΠ μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια αλλά ο Εορδαϊκός είχε άγιο Περπερίδη, άγιο Μαυροματίδη, άγιο Βοριαζίδη!!!   
Αυτιά εμείς δεν χαϊδέψαμε,  δεν χαϊδεύουμε και ούτε θα χαϊδέψουμε.
Η σελίδα εδώ και τέσσερα χρόνια που δημιουργήθηκε έχει ως στόχο να προβάλει τον αθλητισμό της περιοχής, να επιδεικνύει τα προβλήματα των ομάδων, να καυτηριάζει λάθη αλλά και να επικροτεί τις προσπάθειες.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα καταφέρνουμε αρκετά καλά κι αυτοί οι λόγοι είναι που ανέβασαν την σελίδα ψηλά στην εκτίμηση των αναγνωστών της.  
Του Εορδαϊκού οι δυνατότητες είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δείχνει στα μπαράζ … δεν νομίζεται;
Τιμά όμως το γεγονός τον Εορδαϊκό αφού και με μέτριες εμφανίσεις καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Είναι το "ίδιον" της μεγάλης ομάδας αυτό !!!! τώρα εάν μερικοί κοντόφθαλμοι θέλουν να ευλογούν μόνο τα γένια τους και να διαβάζουν στη σελίδα μας αυτά που αρέσουν σε αυτούς και θέλουν αυτοί να δουν  κι όχι την πραγματικότητα, εμείς θα τους απογοητεύσουμε, δεν το κάναμε κι ούτε θα το κάνουμε. Μπορούμε όμως να τους προτείνουμε λύση για να ικανοποιήσουν τα θέλω τους.  Να γράψουν μόνοι τους ότι τους αρέσει και μπροστά στον καθρέφτη τους να τα διαβάζουν και να ικανοποιούνται.
ΜΗΝ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ !!!