Αρχική

Γ' Εθνική: Χτύπησε Θύελλα στο Βυζάντιο

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Θύελλα Φιλώτα 1-2
Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Ζαρογιάννης «λύτρωσε» τους φιλοξενούμενους χαρίζοντάς τους τη νίκη


Συγκλονιστικό φινάλε είχε το ματς στο Κοκκινόχωμα όπου το Βυζάντιο υποδέχτηκε την Θύελλα Φιλώτα με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 13’ ο Καρλόπουλος, ενώ στο 28’ ο Ζηνόβιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του από τον Αχτσίδη για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια… ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 54’ όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Καρλόπουλος σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Ζαρογιάννη να εκτελεί φάουλ στο 90’ και νικώντας τον Παπαδόπουλο «έγραψε» το τελικό 2-1.
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Γ. Ιωαννίδης): Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Αχτσίδης, Αγγελίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (46’ Φωτόπουλος), Σαουλίδης, Μουρατίδης (67’ Κωνσταντινίδης), Τσίλογλου (84’ Στεργιανός), Καρλόπουλος.
Θύελλα Φιλώτα (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης, Μουρατίδης, Γετίμης, Μπάμπαρης, Σιδηρόπουλος Χ. (46’ Κιοσκερίδης), Μισαηλίδης (49’ Ζαρογιάννης), Χαϊτίδης (60’ Κοντογουλίδης), Σιδηρόπουλος, Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.