Αρχική

Γ Εθνική Μπάσκετ: Διόσκουροι – Ηρακλής 70-57

Οι Διόσκουροι επικράτησαν κατά κράτος του Ηρακλή στο ντέρμπυ της αγωνιστικής κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Στο κατάμεστο γήπεδο της Κοζάνης που τόσος κόσμος είχε να εμφανιστεί από την εποχή που έπαιζε ο Μακεδονικός στην Α1 οι Διόσκουροι κέρδισαν παιχνίδι και εντυπώσεις.

Μέσα σε αθλητικά πλαίσια ο αγώνας και με κόσμιο κλίμα στις κερκίδες οι φίλαθλοι της Κοζάνης διασκέδασαν βλέποντας έναν πολύ καλό αγώνα μπάσκετ.

Το παιχνίδι από την αρχή ήταν δυνατό με πολύ θέαμα προς τέρψιν των φιλάθλων.

Οι Διόσκουροι μπαίνοντας συγκεντρωμένοι πήραν το προβάδισμα το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Ντισλής κρατούσε τον Ηρακλή στο παιχνίδι με πολύ δύσκολα καλάθια παίζοντας ουσιαστικά ένας εναντίον πέντε αλλά στο 2ο ημίχρονο κουράστηκε από την εξαιρετική άμυνα και εκτέθηκε εκθέτοντας παράλληλα και την ομάδα του παίρνοντας και χάνοντας πολύ δύσκολες προσπάθειες.

Εν τω μεταξύ οι Διόσκουροι παίζοντας όλα τα mismatch εκμεταλλεύτηκαν τα πλεονεκτήματα τους στο έπακρο παίρνοντας συνεχόμενους πόντους απέναντι στην χαλαρή άμυνα του Ηρακλή αποδεικνύοντας ότι είναι ΟΜΑΔΑ.

Διακριθέντες από την ομάδα των Διόσκουρων ήταν οι Βλάχος όπου δεν τον σταμάτησε κανείς στο 1-1 και ο Κατσέλας για την εξαιρετική άμυνα που έπαιξε.

 

Το ΔΣ των Διόσκουρων ευχαριστεί τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και συμπαραστάθηκε στην ομάδα και συγχαίρει προπονητή και παίκτες για την καλή απόδοση που είχαν στον αγώνα. Το σωματείο μας πίστεψε και εμπιστεύθηκε Κοζανίτες παίκτες επένδυσε σε αυτούς και αυτή η προσπάθεια αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Σήμερα αποδείχθηκε με περίτρανο τρόπο ότι η Κοζάνη έχει ταλέντα και το μόνο που χρειάζεται είναι σοβαρή δουλειά και έτσι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε «μεγάλο» όνομα βρεθεί στο δρόμο της Κοζανίτικης ομάδας.

 

Στα παραλειπόμενα του αγώνα και ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι δεν υπήρξε το παραμικρό ανάμεσα σε παίκτες και φιλάθλους ούτε εντάσεις, ενστάσεις κλπ όταν ο προπονητής των Διόσκουρων πήγε να δώσει το χέρι στον προπονητή του Ηρακλή ο δεύτερος αντέδρασε αψυχολόγητα μην δίνοντας το χέρι λέγοντας  “άσε με τώρα που περιμένεις να σου δώσω και το χέρι”. ….

Καλά είναι το κλίμα στο μπάσκετ να μην είναι αρνητικό διότι ζούμε δύσκολες στιγμές και λίγοι είμαστε αυτοί που έχουμε μείνει στο χώρο δαπανώντας χρόνο και χρήματα από χόμπι. Ας τηρήσουμε τους κανόνες δεοντολογίας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το άθλημα στο ύψος που του αξίζει.

 

 

Διόσκουροι Κοζάνης  (Χωλόπουλος): Κατσέλας 4, Σισμάνης 7, Βλάχος 19(2), Μπαταούλας 0, Μπάμπος 14(1), Κοτζαγιάννης 10, Καραγιαννίδης 9(1), Μακρής 5(1), Καρανώτας 2.