Αρχική

Γ' Εθνική: ΑΟ Χανιώτης - Καστοριά 1-0 | φωτο - βίντεο

 

Άτυχη στάθηκε η ομάδα της Καστοριάς στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο γήπεδο της Κασσανδρείας κόντρα στην Χανιώτη, όπου και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0.Οι ερυθροκίτρινοι ήταν ανώτεροι στο α’ ημίχρονο διάστημα στο οποίο δημιούργησαν και έχασαν 4 σπουδαίες ευκαιρίες με πιο σημαντική το δοκάρι του Μανακίτσα στο 39’. 

Στην επανάληψη και κόντρα στη ροή του αγώνα οι  γηπεδούχοι κατάφεραν στο 55’ να πετύχουν το μοναδικό γκολ με τον Θεοδωρίδη, σκορ το οποίο παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τη λήξη του αγώνα.
το φιλμ του αγώνα Στο 30'' κόρνερ του Tarelli απομάκρυνε η άμυνα. 
Στο 10΄ το σουτ του Tarelli, από πολύ πλάγια και μακριά κατέληξε άουτ. Στο 15΄την σέντρα του Αναγνώστη από τα αριστερά μπλόκαρε ο Κοσμίδης. 
Στο 17΄ σέντρα του Σάιμπερτ από τα δεξιά μπλάκαρε εκ νέου ο Κοσμίδης. Στο 19΄ σε καθαρή απομάκρυνση του Κωνσταντίνου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο ρέφερι, όμως, ήταν κοντά στην φάση κι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  
Στο 21΄ ο Πάλλας έκανε ωραία προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου, πάσαρε κάθετα στον Μπάρο, το σουτ του οποίου, έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Συλλέκτης. 
Στο 33΄ ο Tarelli εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, αλλά το σουτ του Μανακίτσα, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. 
Στο 37΄ σε δυνατό μαρκάρισμα του Φούσκα στον Tozzo από πίσω, στοιχίζει την κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. 
Στο 40΄ κάθετη του Tarelli στον Σαββόπουλο από αριστερά, αυτός έσπασε τη μπάλα, αλλά το σουτ του Μανακίτσα, βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή η μπάλα κόλλησε στην λάσπη κι ο Μπάρο δεν μπόρεσε να πλασάρει. 
Στο 42΄ σε εκτέλεση φάουλ του Tarelli, έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Συλλέκτης σε κόρνερ.  
Στο 45΄+1΄ ωραίος συνδυασμός Σαββόπουλου Πάλλα, με τον τελευταίο να κάνει την σέντρα από τα δεξιά και τον Συλλέκτη να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 47΄ ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 48΄το σουτ του Παναγιωτίδη, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ., 
Στο 49΄το σουτ του Σάιμπερτ απέκρουσε ο Κοσμίδης σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε από τα δεξιά, αλλά ο ο Tarelli απέκρουσε. 
Στο 50΄ νέο κόρνερ για τους γηπεδούχους από τα δεξιά απέκρουσε ο Πάλλας.  
Στο 55΄ μετά από σέντρα από δεξιά του Φούσκα, η μπάλα πέρασε παράλληλα και ο Τοπούζης με πλασέ, στο 2ο δοκάρι, έκανε το 1-0. 
Στο 66΄ το κόρνερ του Tarelli από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα. 
Στο 68΄ οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αιφνιδιασμό, αλλά ο Ελευθεριάδης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 72΄ σε ένα διώξιμο του Ελευθεριάδη, ο Συλλέκτης αιφνιδιάσθηκε, αλλά την τελευταία στιγμή κατόρθωσε κι έπιασε τη μπάλα,  
Στο 78΄ τα συνεχή σουτ των παικτών των γηπεδούχων, απέκρουσε ο Κοσμίδης και η άμυνα. 
Στο 80΄ , μετά από λάθος του Κοσμίδη, πλάσαρε ο Θεοδωρίδης, η μπάλα κόλλησε στην λάσπη και το δεύτερο σουτ που έγινε, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. 
Στο 84΄ η σέντρα σουτ του Σαββόπουλου από τα δεξιά πέρασε άουτ. 
Στο 87΄η σέντρα σουτ του Θεοδωρίδη πέρασε παράλληλα από την εστία του Κοσμίδη. 
Στο 89΄ ο Θεοδωρίδης μπήκε από τα αριστερά, πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε κι απομακρύνθηκε.  
Στο 92΄ το φάουλ του Tarelli από τα αριστερά, μπλόκαρε ο Συλλέκτης. 
Στο 95΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Κοσμίδης έκανε ενστικτωδώς διπλή απόκρουση. 
Οι συνθέσεις:Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ: Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Ράτζα, Τρόκας, Σάιμπερτ (75΄ Θεοδωρίδης), Κανάλι, Αλωπούδης (90΄ Τσινίκαλης), Φούσκας (90΄ Ματάμης), Τοπούζης (90΄ Τότσκα).
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Tarelli, Πάλλας (69΄ Τσελεπής), Ελευθεριάδης, Γκέγκας (80΄ Κυριακού), Μανακίτσας, Μπάρο, Σαββόπουλος.Διαιτητής: Καπρέτσος, Κολιπέτρος, Κλεισιάρης