Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Πρόοδος Μεταξά - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-2

Διπλό στο Μεταξά με ανατροπή η  Δόξα Βερμίου Πύργων
Ένα ωραίο παιχνίδι με αλλαγές συναισθημάτων που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έγινε στο γήπεδο του Μεταξά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Ερασιτεχνικής.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ των γηπεδούχων στο 15 ΄με δυνατό σουτ από πλάγια θέση δεξιά.


Στην συνέχεια η ομάδα του Μεταξά έκανε άλλη μια φάση από φάουλ που έδιωξε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των Πύργων σε κόρνερ.
Στο 30 ΄οριζόντιο δοκάρι για την ομάδα των Πύργων με τον Παριγορίδη ενώ στην επαναφορά την χλιαρή κεφαλιά του μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ομάδος του Μεταξά.
Στο 42  ανύπαρκτο οφσάιντ σταματάει την επίθεση για την ομάδα των  Πύργων, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες... Κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με φλύαρη υπεροχή της ομάδας του Μεταξά η οποία έδειχνε να κρατάει άνετα το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσαραμανίδης περνάει 2 παίκτες απο πλάγια βγάζοντας σέντρα και ο Τριπολιτσιώτης σκοράρει με κεραυνό μέσα από την μικρή περιοχή κάνοντας το 1-1.
Στο 65 σουτ του Παπαχρήστου χτυπάει σε χέρι ( ακούσιο ) ενώ στην επαναφορά ο Παπαχρήστου ανατρέπεται και ο διαιτητής απο πολύ κοντά δίνει την εσχάτη των ποινών,όπου απο τα 11 μέτρα με πλασέ ο Παριγορίδης κάνει το  την ανατροπή για την ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων. 1-2 .
Από το 65'  και μετά το ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο για την πολύ καλά στημένη γηπεδούχο ομάδα του Μεταξά με τουλάχιστον 3 κλασσικές ευκαιρίες για  "γκολ" που όμως δεν έγιναν.
Σε μια από τις ευκαιρίες ο  Τσιτλαχίδης έδειξε αντανακλαστικά καλού γκολκίπερ στο τετ-α τετ... ενώ τραυματίστηκε και στο κεφάλι ( 3 λεπτά )... πεσμένος στο χόρτο..
Η μεγάλη φάση του αγώνα όμως έγινε στο 97’  όταν και δόθηκε ( ορθά ) πέναλτι υπέρ της ομάδας του Μεταξά.
Η μπάλα στήνεται στα 11 μέτρα και το δυνατό σουτ στην δεξιά ψηλά γωνία του  αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας της Δόξας Βερμίου Πύργων , στερώντας απο την ομάδα του Μεταξά τον βαθμό της ισοπαλίας που έπρεπε να πάρει...
Άριστος ο διαιτητής ενώ πολλά τα παράπονα για τον δεξιό επόπτη γραμμών από πλευράς Πύργων.
                                                                                                                                                                     Ρεπορτάζ
Π.Κ