Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Πήρε το ντέρμπι η Άνω Κώμη κι ετοιμάζεται για την Β’ κατηγορία Έπεσε από την 3η θέση η Λευκόβρυση (φωτο - βίντεο)

ΑΕ Άνω Κώμης – Δόξα Λευκόβρυσης 3-0
Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού η Άνω Κώμη πήρε δίκαια το ντέρμπι κι αρχίζει να κάνει τα σχέδιά της για την Β’ κατηγορία. Το παιχνίδι στο α’ ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε μονομαχίες  στο χώρο του κέντρου και οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.


Στο β’ ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, πέτυχαν τρία γκολ κι είχαν κι ένα δοκάρι. Ένα δοκάρι είχε και η Λευκόβρυση που με την ήττα αυτή έπεσε μετά από πολύ καιρό από την 3η προνομιούχο θέση.
Το φιλμ του παιχνιδιού
Στο 18’ ωραίο πλασέ του Χριστοφορίδη, λίγο έξω.
Στο 22’ σουτ Τσανάκα, άουτ.
Στο 40’ δυνατό σουτ του Γκόγκου Γ., αποκρούσει ο Αθανασιάδης.
Στο 45’ πλασέ του Τρέσσου, λίγο έξω.
Στο 53’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Τρέσσου από 25 μέτρα, στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι του Αθανασιάδη και γράφει το 1-0.
Στο 58’ σέντρα Πήτα, κεφαλιά από κοντά του Γκόγκου Γ., 2-0.
Στο 63’ ωραίο φάουλ του Αβραμίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γεωργιάδη.
Στο 67’ δυνατό σουτ του Ζυγούρα, αποκρούει ο Αθανασιάδης.
Στο 77’ κόρνερ του Ζυγούρα, κεφαλιά Τρέσσου, άουτ.
Στο 82’ στο χώρο του κέντρου ο Γκόγκος Στ. θα κλέψει τη μπάλα και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή θα πιάσει δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης πέφτει στη γωνία του και διώχνει τη μπάλα.
Στο 83’ μονοκόμματο σουτ του Γκόγκου Στ. μέσα από την περιοχή γράφει το τελικό 3-0.
Στο 86’ ο Βακουφτσής κεφαλιά πάσα στον Παντελίδη, που θα κρεμάσει τον Γεωργιάδη αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή απομακρύνει ο Τσιμπούρας.
      
ΑΕ Άνω Κώμης (Τσέπουρας):Γεωργιάδης, Πάντζιος, Δεληγιάννης, Τσιμπούρας, Τσιανάκας, Τρέσσος, Παλαμάς Γ. (64’ Ζυγούρας), Γκόγκος Στ., Παλαμάς (75’ Ξανθόπουλος), Πήτας, Γκόγκος Γ. (84’ Μαυρομάτης).  
Δόξα Λευκόβρυσης: Αθανασιάδης, Ασλανίδης, Παναγιωτίδης, Τσαναξίδης, Τσάκαλος, Παπαδημητρίου, Αβραμίδης, Λαφαζανίδης (80’ Παντελίδης), Βασιλειάδης, Χριστοφορίδης (64’ Βακοφτσής), Σαββίδης Δ. 
Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπακατάρη