Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ Άρης Καλονερίου – Πρόοδος Μεταξά 3-5

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα του Ματαξά  μέσα στο Καλονέρι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μπήκαν 8 γκολ στο παιχνίδι


Το φιλμ του αγώνα
Στο 19΄λεπτό ο Λαβαντσιώτης Αντ. επιχείρησε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
Στο 20΄λεπτό έγινε το 0-1 όταν μετά από σέντρα του Κοκαράκη Κ. ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε την μπάλα πάνω στον αμυντικό του και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 23΄λεπτό τετ α τετ για την γηπεδούχο ομάδα με τον Καραμούζα Α. να αποκρούει την μπάλα.
Στο 28΄λεπτό ο Παρασκευόπουλος Β. κέρδισε πέναλτι, ο Μπλαχάβας Μπ. ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το 0-2.
Στο 30΄λεπτό νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Καραμούζα Α. να εξουδετερώνει το σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός.
Στο 33΄λεπτό ο Παρασκευόπουλος Β. βγήκε τετ α τετ αλλά το πλασέ που δοκίμασε πέρασε μόλις άουτ.
Στο 36΄λεπτό ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας έκανε μία σέντρα σουτ από αριστερά με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 1-2.
Στο 43΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τους γηπεδούχους η μπάλα πέρασε έξω.
Στο 49΄λεπτό μετά από κόρνερ της γηπεδούχου ομάδας ο επιθετικός βρέθηκε στην πορεία της μπάλας , έκανε την κεφαλιά αλλά ο Καραμούζας Α. έκανε μια σπουδαία απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο άουτ.
Στο 55΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλαχάβα Μπ. αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας αντέδρασε σωστά διώχνοντας την μπάλα μακριά.
Στο 77΄λεπτό ο Παρασκευόπουλος Β. έκανε μια παράλληλη σέντρα προς τον Μπλαχάβα Μπ. με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά γράφοντας το 1-3.
Στο 78΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρασκευόπουλου Β. η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-4.
Στο 83΄λεπτό δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους και έτσι γράφτηκε το 2-4.
Στο 85΄λεπτό άλλη μια εκτέλεση φάουλ του Παρασκευόπουλου Β. κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 2-5.
Στο 91΄λεπτό αδράνησε η άμυνα μας με αποτέλεσμα ο αντίπαλος επιθετικός να βρεθεί μόνος του με τον Καραμούζα Α., πλάσαρε και έκανε το τελικό 3-5.
Άρης Καλονερίου:
Πρόοδος Μεταξά (Παπακυπαρίου Κ./Αναγνώστου Κ.): Καραμούζας Α, Παπαϊωάννης Δ, Νήτσιος Β, Κουτσογιώτας Θωμ, Τσιάμης Γ, Λαβαντσιώτης Αντ, Αναγνώστου Θ, Πιστόλας Γ, Κοκαράκης Κ, Μπλαχάβας Μπ.(80΄Χατζηκωνσταντίνου Π), Παρασκευόπουλος Β.
Διαιτητής: Παφύλας
Βοηθοί: Dule, ΣτρατούδηςΕ.Μ.Α.Σ Πρόοδος Μεταξά