Αρχική

Γ’ ΕΠΣΚ: Άξιοι Πρωταθλητές … Άξιοι Πρωταγωνιστές (φωτο - βίντεο)

η ΑΕ Άνω Κώμης χειροκρότησε τον Πρωταθλητή Ιωνικό 
ΑΕ Άνω Κώμης – Ιωνικός Βαθυλάκκου 1-2   
Άξιος και δίκαιος πρωταθλητής Γ’ κατηγορίας αναδείχθηκε ο Ιωνικός Βαθυλάκκου που την τελευταία αγωνιστική πήρε το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην δευτεραθλήτρια Άνω Κώμη με σκορ 1-2.
Συγχαρητήρια και στην δευτεραθλήτρια Άνω Κώμη αλλά και στον Κεραυνό Πετρανών που πήραν το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ κατηγορία, καθώς και σε όλες τις ομάδες που πρόσφεραν στους φιλάθλους ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.


Η οικοδέσποινα Άνω Κώμη τίμησε τον πρωταθλητή Ιωνικό κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κι ο Ιωνικός Βαθυλάκκου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Πρόεδρο της Άνω Κώμης Πάντζιο Σάκη.
Στο αγωνιστικά οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση και χωρίς βαθμολογικό άγχος και σκοπιμότητες πρόσφεραν στους φιλάθλους ωραίο θέαμα.
Η Άνω Κώμη προηγήθηκε στο 27’ με τον Πήττα ύστερα από ωραία μπαλιά του Γκόγκου Στ. ο Ιωνικός απάντησε στο 37’ όταν ο Δουβαρτζίδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στη μεγάλη περιοχή στο Γεωργιάδη Σάββα που στόπαρε ωραία και με γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα 1-1.
Στο 90’ κούρσα του Ζορμπά από αριστερά θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί θα πεταχτεί και πάλι ο συνήθης ύποπτος και πρώτος σκόρερ του Ιωνικού Σάββας Γεωργιάδης και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.
Μετά το σφύριγμα του διαιτητή φίλαθλοι παράγοντες και παίκτες του Ιωνικού άνοιξαν σαμπάνιες και γιόρτασαν την άνοδο της ομάδας τους στην Β’ κατηγορία.
Το κύπελλο στους πρωταθλητές θα απονεμηθεί σε φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Ιωνικός Βαθυλάκκου στην έδρα του κι αφού βρεθεί σε συνεννόηση με την ΕΠΣΚ η ημερομηνία.
ΑΕ Άνω Κώμης (Τσέπουρας): Γεωργιάδης, Παλαμάς Κ., Δεληγιάννης, Τσιμπούρας, Τσιανάκας, Τρέσσος, Παλαμάς Ι. (75’ Μαυρομάτης), Γκόγκος Στ., Ζυγούρας (68’ Πλιάτσος), Πήττας (75’ Παλάμας Δ.), Γκόγκος Ι.
Ιωνικός Βαθυλάκκου (): Κωνσταντινίδης, Σιαμόγλου, Βουτσίδης, Κιρτικίδης, Δουβαρτζίδης, Χηνιτίδης, Τεντζίδης (84’ Στασιμιώτης), Γεωργιάδης Θ. (72’ Θεωδορίδης), Γκιούρας, Γεωργιάδης Σ., Ζορμπάς.
Διαιτητής: Παπαδημητρίου

Βοηθοί: Σπέντζας, Στρατούδης φωτορεπορτάζ