Αρχική

Γ’ Εθνική: Τέλος τα μελομακάρονα των Χριστουγέννων και οι πίτες της Πρωτοχρονιάς .. Ξανά στη σέντρα οι ομάδες

Στη σέντρα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο  7/8 Ιανουαρίου, Κοζάνη, ΑΕΠ Κοζάνης,  Μακεδονικός Φούφα, και Καστοριά. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πέρασαν και οι ομάδες μπαίνουν πάλι σε αγωνιστικούς  ρυθμούς.
 Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, δύσκολες δοκιμασίες περιμένουν τις Δυτικομακεδονικές ομάδες.
Το Σάββατο 7/1 θα διεξαχθεί το Δυτικομακεδονικό ντέρμπι μεταξύ της Καστοριάς και του Μακεδονικού Φούφα.Την Κυριακή 8/1  θα παίξουν  η πρώτη στη βαθμολογία και αήττητη Κοζάνη μέσα στον Εθνικό Κεραμιδίου (3ος  στη βαθμολογία μαζί με το Αγγελοχώρι) και η ΑΕΠ που θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Στην Κοζάνη η προετοιμασία ολοκληρώνεται με τον τεχνικό κ. Νίκο Μπαδήμα να καταστρώνει πλάνα ενδεκάδας για το δύσκολο εκτός έδρας  παιχνίδι κόντρα στο Κεραμίδι. Ο κ. Μπαδήμας απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Κεραμίδι  και να παραμείνει με διάφορα  σε θέση οδηγού στον 2ο  όμιλο.
Έτοιμοι δηλώνουν στην ΑΕΠ Κοζάνης παίκτες και ο  νέος  τεχνικός της ομάδας, ο Ουρουγουανός Μαξιμιλάνο Βιέρα για το θετικό  αποτέλεσμα στο ΔΑΚ Κοζάνης  απέναντι στον επικίνδυνο Κεραυνό Αγγελοχωρίου.Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΠ  στο κυνήγι  για την κατάληψη   όσο το δυνατόν νωρίτερα μιας θέσης ψηλότερα  από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι στην Καστοριά.Θα πέσουν κορμιά στο Δυτικομακεδονικό ντέρμπι μεταξύ της  Καστοριάς και του Μακεδονικού Φούφα.Οι  δύο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία, είναι ανεβασμένες αγωνιστικά   και  θα κυνηγήσουν τη νίκη  που θα τους δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.
Το πρόγραμμα και οι ορισμοί των διαιτητών:   8η αγωνιστική Σάββατο 7/1/2023 - 15.00Καστοριά  -  Μακεδονικός Φούφα (γήπεδο ΔΑΚ Καστοριάς)Διαιτητές : Ρηγόπουλος, Καλινιώτης, Μητρόπουλος (Ημαθίας)  Κυριακή 8/1/2023 - 15.00Εθνικός Κεραμιδίου  -  Κοζάνη (γήπεδο Ν. Κεραμιδίου) Διαιτητές : Ασβεστόπουλος, Μαυρίδης, Κονισπολιάτης (Κιλκίς)  Σβορώνος  -  Πιερικός (γήπεδο Σβορώνου) Διαιτητές : Νίτσας, Νάκας, Κοτούμπας (Λάρισας)  Εδεσσαϊκός  -  Ολυμπιακός Βόλου (γήπεδο Έδεσσας) Διαιτητές : Διακουμάκος, Κουτσικανίδης, Φωτιάδου (Πιερίας)  ΑΕΠ Κοζάνης  -  Κεραυνός Αγγελοχωρίου  (γήπεδο ΔΑΚ Κοζάνης) Διαιτητές : Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης, (Φλώρινας), Δημητριάδης (Καστοριάς)  Ελασσόνα  -  ΠΑΟΚ Κρηστώνης (γήπεδο Ελασσόνας) Διαιτητές : Τσίντζας, Αλέκος, Κίττος (Θεσσαλίας)  Δωτιέας Αγιάς  -  ΑΟ Χανιώτης (γήπεδο Μακρυχωρίου) Διαιτητές : Νικολόπουλος (Σάμου), Σφυρης, Σακκάς (Θεσσαλίας). 
Βαθμολογία

Κοζάνη

19

Πιερικός

13

Κεραυνός Αγγελοχωρίου  

12

Εθνικός Κεραμιδίου

12

Σβορώνος  

10

Ελασσόνα 

10

Χανιώτη

9

Καστοριά

9

Μακεδονικός Φούφα   

8

Δωτιές Αγιάς 

7

Εδεσσαϊκός

7

Ολυμπιακός Βόλου 

6

ΑΕΠ Κοζάνης

6

ΠΑΟΚ Κρηστώνης  

4