Αρχική

Γ’ Εθνική : Με την ατυχία της και τα δοκάρια τα έχει η Κοζάνη - Νίκη με ανατροπή ο Φιλώτας - Βαριά ήττα για τον Εορδαϊκό (Αλέξης Αλεξίου ο επόμενος προπονητής?)- αποτελέσματα - βαθμολογία

Ισόπαλο 1-1 ήρθε το παιχνίδι μεταξύ της Κοζάνης και του Λαγκαδά.
Όταν παίζεις με την πλάτη στον τοίχο λόγω βαθμολογικής θέσης   , και βρίσκεσαι με την καλημέρα πίσω στο σκορ 0-1 με γκολ φάουλ του Πολίτη στο 6’ φυσικά και δεν μπορείς να αποδόσεις σύμφωνα με τις δυνατότητες σου αφού το άγχος σε κυριεύει.


Η Κοζάνη παρ όλα αυτά όμως  κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα 1-1 με γκολ του Αλμπάνη στο 39΄. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν και με την ατυχία τους αφού δύο φορές η μπάλα βρήκε τα δοκάρια του Καλογεράκη σε σουτ  του Πετράκου (30΄και 83΄).
Η διαφαινόμενη ισοπαλία δε βόλευε καμία ομάδα και στο τελευταίο δεκάλεπτο  το παιχνίδι έγινε ακατάλληλο για καρδιακούς μια ρώσικη ρουλέτα  με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες,  με ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά πιο κλασικές αυτές της Κοζάνης.
 
Μεγάλη νίκη της εφτάψυχης Θύελλας Φιλώτα στο Σουφλί που αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 1-0 στο 35΄με τον Μερτίκα ,δε το έβαλε κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει τη νίκη και  το πολύτιμο τρίποντο.
Τα γκολ για τη Θύελλα σημείωσαν οι Θεοδουλίδης και Σπηλιώτης.
Βαριά ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Εορδαϊκός μέσα στην Καβάλα. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Κουλίδη δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό.
Στα πρώτο ημίχρονο, ο ΑΟΚ μέσα σε 3 λεπτά, πήρε ένα σοβαρό προβάδισμα και όλα τελειώσανε πολύ γρήγορα και με το τρίτο γκολ του Δουμάνη, λίγο πριν το τέλος του Α`  μέρους (3-0).
Στην επανάληψη η ομάδα του Εορδαϊκού έπαιξε ανοιχτά και αυτό βοήθησε τον ΑΟΚ, να βρει χώρους.
Ο Αλέξης Αλεξίου βρέθηκε στα δημοσιογραφικά θεωρεία καισύμφωνα με πληροφορίες μάλλον  θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Εορδαϊκού, αφού πριν από λίγες μέρες έλυσε τη συνεργασία του, με τον Εθνικό Σερρών.
Τα γκολ για την Καβάλα σημείωσαν στο 19΄ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος με πέναλτι το 1-0  ,  στο 22΄με κεφαλιά ο Δουμάνης το 2-0, στο 42΄πάλι ο Δουμάνης αυτή τη φορά με  σουτ το 3-0 και το τελικό 4-0  ο Μπαντάνης στο 59΄.

τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Κοζάνη – Λαγκαδάς 1-1
Καβάλα - Εορδαϊκός  4-0
Έβρος Σουφλίου - Θύελλα Φιλώτα 1-2


Απόλλων Κρύας Βρύσης - Δόξα Δράμας 0-2
Απόλλων Καλαμαριάς - Νέστος Χρυσούπολης 3-0
Εθνικός Γαζώρου - Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-1
Άρης  - Καμπανιακός 2-1
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2
Ρεπό: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Βαθμολογία  
Άρης
34
Δόξα Δράμας
25
Νέστος Χρυσούπολης
24
Καβάλα
22
Εθνικός Αγιονερίου
20
Καλαμαριά
19
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
17
Καµπανιακός
16
Θύελλα Φιλώτα
15
Ηρακλής Αμπελοκήπων
14
Εορδαϊκός
13
Απόλλων  Κρύας Βρύσης
13
Εθνικός Αλεξανδρούπολης
13
Εθνικός Γαζώρου
11
Κοζάνη
10
Έβρος Σουφλίου
10
Λαγκαδάς
10
Επόμενη Αγωνιστική 14η
Απόλλων Καλαμαριάς - Απόλλων Κρύας Βρύσης
Δόξα Δράμας - Έβρος Σουφλίου
Νέστος Χρυσούπολης - Κοζάνη
Λαγκαδάς - Εθνικός Γαζώρου
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Άρης
Εθνικός Ν. Αγιονερίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Καμπανιακός - Καβάλα
Εορδαϊκός  - Ηρακλής Αμπελοκήπων

Ρεπό: Θύελλα Φιλώτα