Αρχική

Γ’ Εθνική: Μακεδονικός Φούφα – ΑΟ Καρδίας 3-0 | φωτο - βίντεο

Ξόρκισε την ατυχία ο Φούφας, με καλή εμφάνιση και άνετη νίκη
Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του ο Μακεδονικός Φούφα αλλά αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΟ Καρδίας είχε και αποτελεσματικότητα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπακώστα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κινδύνεψαν καθόλου και πήραν μια άνετη νίκη με σκορ 3-0, σκορ ημιχρόνου 2-0.


Φάσεις και γκολ
Στο 14 ' σουτ Τοπάλη άουτ
Στο 16 ' σέντρα Τσακαλίδη κεφαλιά από κοντά του Τσόμπο ,λίγο έξω

21' Εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη η μπάλα θα φτάσει στον Χάιτα , μέσα στην περιοχή θα ανατραπεί και πέναλτι Την εκτέλεση την αναλαμβάνει ο ίδιος για ν’ ανοίξει  το σκορ 1-0
Στο 32' σέντρα πάρε - βάλε του Τοπάλη στον Τακίδη που θα σηκωθεί και με δυνατή κεφαλιά θα γράψει το 2-0.


Στο 61 ' πάλι ο Τοπάλης θα βγάλει σέντρα στη μικρή περιοχή θα πεταχτεί ο Μόσχος και με κεφαλιά θα γράψει το τελικό 3-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του παιχνιδιού χωρίς να κινδυνέψουν. Δύο σουτ  του Χαρίση πέρασαν πολύ έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Μακεδονικός Φούφα (Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Τσακαλίδης (57' Ζιώγας), Τακίδης, Τζουβάρας, Μόσχος, Φωτιάδης, Τσόμπο, Χάιτας (65' Ρωμαίος), Τοπάλης (74' Δούφας), Τσικόπουλος.
Α.Ο. Καρδίας (Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου, Αμανατίδης (46' Κουκουρώνας), Μάτζιος, Μπιμπισίδης, Μαυρής (46' Μήτσιος), Ξανθόπουλος, Αγτζίδης, Κωνσταντινίδης (70,' Κουλιούδης), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.
Διαιτητής: Σιδερίδης, Πρέσπαρης (Καστοριάς)
Βοηθοί:  Μωυσιάδης (Γρεβενών)
βίντεο ... σε λίγο ...


Ο χρήστης Ματιές στα σπορ πρόσθεσε 149 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: Μακεδονικός Φούφα - ΑΟ Καρδίας 3-0 — στην τοποθεσία Γηπεδο Πτολεμαιδας.
Δημοσιεύτηκε από Vicky Gewrgiou  

18η αγωνιστική - Γ' ΕθνικήΤα γκολ του αγώνα πέτυχαν στο 21' ο Χάιτας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι , που κέρδισε ο ίδιος, στο 32' με κεφαλιά ο Τακίδης, ύστερα από σέντρα πάρε - βάλε του Τοπάλη και στο 61' με νέα σέντρα του Τοπάλη και κοντινή κεφαλιά του Μόσχου.φωτο: matiesstasport.blogspot.gr

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Σχολιάστε