Αρχική

Γ’ Εθνική :Δύσκολα διπλά Κοζάνης και Καστοριάς

Κάστορας-Κοζάνη 1-2:Πολύ δύσκολη νίκη πανηγύρισε η Κοζάνη εκτός έδρας κόντρα στον Κάστορα με 2-1, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κι έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Στο 18ʼ ο Κάστορας είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γουίλιαμ Αντωνιάδη, όμως στο 27ʼ ο Καραμπατζάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 44ʼ ο Βασίλιεβιτς με σουτ πέτυχε το 0-2 για την Κοζάνη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, ενώ διαμαρτύρονται για μια φάση στο 63ʼ, όταν η κεφαλιά του Μήνου πέρασε την γραμμή και μετά την απέκρουσε ο Αμπατζίδης, αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ. Στο 62ʼ είχε προηγηθεί δοκάρι της Κοζάνης με τον Τσικόπουλο. Στο 75ʼ όμως από κόρνερ του Τζιώτζη, ο Τράντας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Ο Κάστορας φωνάζει και για ένα πέναλτι στο 84ʼ που δεν του δόθηκε σε χέρι του Μαλούτα μετά από σουτ του Καλύβα.

ΚΑΣΤΟΡΑΣ(Θόδωρος Ποντίκης): Κράτσιος, καρανάσιος (77ʼ Μαρκόπουλος), Τράντας. Μήνος, Μπακιρτζής, Καλύβας, Ιωαννίδης (90ʼΜαντζάνας), Τζιώτζης, Αντωνιάδης Γ., Μηλάτης, Αντωνιάδης Κ.(51ʼ Μποζόρης).
ΚΟΖΑΝΗ(Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης Γ., Τσικόπουλος, Ματούλας, Πιπινίκας (81ʼ Μαλούτας), Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Δ. (72ʼ Προβίδας).
Όλυμπος Κέρκυρας-Καστοριά 0-2
 Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η Καστοριά, καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Ολύμπου Κέρκυρας.Το παιχνίδι ήταν καλό, με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, προσφέροντας καλό θέαμα. Όμως οι «γουναράδες» με την εμπειρία τους κατάφεραν να βρουν ουσία στο ματς, σκοράροντας, ενώ οι νεαροί Φαίακες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 63’ από φάουλ του Παπαδόπουλου, ο Αναγνωστόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 85’ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Αλεξανδρίδης με πλασέ έγραψε το 0-2.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Αργυρός, Νικολόπουλος, Ρωματζάς, Βασιλάκης, Πανδής, Κούδας, Βάγιας (86’ Τζήλιος), Κροκίδης, Γαστεράτος, Μπούας (70’ Καλούδης), Βλάσσης (63’ Βλάχος)


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Τούλιος, Τσόπρας, Αναγνωστόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Τερέζιου (63’ Λαζαρίδης), Σολομωνίδης (78’ Γεωργιάδης), Κεφαλάς, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος (85’ Ποπζαφίροφ), Σαββαΐδης