Αρχική

Γ’ Εθνική: Δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις

Με πολύ  καλή ψυχολογία, ο Μακεδονικός Φούφα  σκέφτεται  πλέον το παιχνίδι με  την Λευκίμμη . Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Γ’ εθνικής,   μετά την νίκη στο ντέρμπι  μέσα στην Κοζάνη κόντρα στην ΑΕΠ.
Με ηθικό και πίστη ο Μακεδονικός υποδέχεται την Κυριακή την πολύ επικίνδυνη  Λευκίμμη, με σκοπό να διατηρήσει την πρωτιά.


Να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής καλείται η ΑΕΠ, που δίνει ένα πολύ γερό τεστ εκτός έδρας  κόντρα στη δυνατή ομάδα  της Δόξας Κρανούλας.  Η ομάδα του Γιάννη Σαμαρά  βλέπει με ψυχραιμία τη συνέχεια και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.. Βέβαια το έργο  της  την Κυριακή δε θα είναι εύκολο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία.
Δύσκολη έξοδο  για τον φιλόδοξο Ερμή Αμυνταίου  που ταξιδεύει στον Παραπόταμο να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη ομάδα του Αστέρα. Στην ομάδα του Δημήτρη Σιαπανίδη υπάρχει πίστη για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.
Μπορεί ο Αστέρας να είναι υπολογισμός αντίπαλος και ιδίως στην έδρα του, αλλά κι ο Ερμής έχει δείξει στα έως τώρα παιχνίδια του,  ότι έχει μεγάλες δυνατότητες αρκεί να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του.
Οι γουναράδες τέλος υποδέχονται τον δυνατό Θεσπρωτό και θα κυνηγήσουν παρά τα προβλήματα τους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία και την αισιοδοξία στην ομάδα
Το πρόγραμμα
6η αγωνιστική        
Δόξα Κρανούλας - ΑΕΠ Καραγιαννίων
Μακεδονικός Φούφα - ΑΕ Λευκίμμης
Καστοριά - Θεσπρωτός
Πανλευκάδιος - Τηλυκράτης
Εθνικός Φιλιππιάδας - Νέος Αμφίλοχος
Αστέρας Παραποτάμου - Ερμής Αμυνταίου
Ρεπό: Σκουφάς Κομποτίου
Βαθμολογία
Μακεδονικός Φούφα 13
Τηλυκράτης  12
ΑΕ Λευκίμμης 11
ΑΕΠ Καραγιαννίων 10
Ερμής Αμυνταίου 8
Δόξα Κρανούλας  5
Εθνικός Φιλιππιάδας 5
Θεσπρωτός 5
Σκουφάς Κομποτίου 4
Πανλευκάδιος 3
Νέος Αμφίλοχος 3
Αστέρας Παραποτάμου 1

Καστοριά 0