Αρχική

Γ’ Εθνική: Απόλλων Καλαμαριάς - Εορδαϊκός 0-1 | βίντεο

Το χρυσό γκολ το πέτυχε ο Γιώργης Μαυροματίδης
Ποιά Καλαμαριά? Εορδαικός από άλλο πλανήτη
Μεγάλο και ιστορικό διπλό πέτυχε η ομάδα του Εορδαϊκού στην εκπνοή (90΄) μέσα στην Καλαμαριά με σκορ 1-0 και περιμένει στην έδρα του την επόμενη Κυριακή την Κοζάνη με το ηθικό και την ψυχολογία στα ύψη.


 Οι ποδοσφαιριστές του κ. Αλεξίου έδειξαν τα δόντια τους δεν "μάσησαν"  φάνηκαν προετοιμασμένοι για μεγάλο παιχνίδι και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο.
Το χρυσό γκολ το πέτυχε ο Γιώργης Μαυροματίδης στο 90΄με εξαιρετική προσπάθεια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι λιγνιτωρύχοι πήγαν με σημαντικές απουσίες στην Καλαμαριά.
Ο κ. Αλεξίου δεν είχε στη διάθεσή του τους Γιόνδη , Συμεωνίδη και Ιωαννίδη.
Το φιλμ του αγώνα
2’  σουτ του Προβατίδη από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στην αγκαλιά του Περπερίδη.
6’  πρώτη καλή ευκαιρία για τον Εορδαϊκό. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μαυροματίδη και γκέλες μέσα στη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, ο Κουλίδης κάνει τη προβολή αλλά ο Κωνσταντίνου μπλοκάρει σταθερά.
13’  προσπάθεια για σέντρα του Παπαδημητρίου από τα αριστερά, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Χαραλαμπίδη αλλά ο διαιτητής δε σημειώνει τη παράβαση.
Στη συνέχεια της φάσης ο Απόλλων κέρδισε κόρνερ.
23’  σουτ του Κουκουλεκη φεύγει λιγο πάνω από την εστια του  Περπερίδη.
26’  βγαίνει σε θέση βολής ο Κουλίδης για τον Εορδαϊκό, με το πλασέ του να βγαίνει μακριά από την εστία του Απόλλωνα.
28’ εκτέλεση κόρνερ από τον Κανούλα, λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, με τον Παπαδημητρίου να σουτάρει από ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
90’  το χρυσό γκολ  για τον Εορδαϊκό μετά από  λάθος του Μάντζιου στο κέντρο της άμυνας ο Μαυροματίδης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα  για το 0-1 !!!!
Απόλλωνας Καλαμαριάς (Πολλαετίδης):  Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης (46΄Πολιανίδης) , Αγτζίδης, Μάντζιος, Μωυσίδης, Παπαδόπουλος Αμβρ., Παπαδημητρίου (66΄Μπονέρης) , Κουκουλέκης (84΄Τσαούσης) , Κανούλας, Προβατίδης, Ζανέττου.
 Εορδαϊκός (Αλεξίου): Περπερίδης, Λιάμης , Κλάζογλου, Πασχαλίδης, Χαραλαμπίδης Χ  ,( 85΄Ρέββας) Μπίκος, Κουλίδης, Σερσέμης(87΄Σαββίδης) , Μαυροματίδης, Χαραλαμπίδης Μ , Αμπατζίδης (80΄Αμαραντίδης) .
Διαιτητής: Τσαπάρας
Βοηθοί:  Γκαϊντατζής, Καμπούρης (Σερρών)