Αρχική

Γ’ Εθνική: Ήττες για Κοζάνη και Φιλώτα – Αποτελέσματα και Βαθμολογίες

kozanh-trikalaΤην ήττα γνώρισε η Κοζάνη μέσα στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον  Σαχινίδη στο 4΄.  Στο 35΄ έγινε το 2-0 με απ ευθείας φάουλ του Κέρι.
Στο 45΄ο Σαχινίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0 για να μειώσει η Κοζάνησε 3-1  στο 75΄με τον Τσικόπουλο. Οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν υποδέχονται στο ΔΑΚ το Μακροχώρι

Στο τελευταίο του εντός έδρας για την φετινή σαιζόν παίζοντας και με πολλές απουσίες ο Καμπανιακός κέρδισε την Θύελλα Φιλώτα με σκορ 3-0.
Το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο μαρτυρά ότι
δεν έγινε καλό παιχνίδι ενώ αντίθετα στο δεύτερο μέρος έγινε το ματς πιο γρήγορο, έγιναν ευκαιρίες και κλασσικές μάλιστα από την πλευρά των γηπεδούχων,οι οποίοι αφού προηγήθηκαν στο 48΄με κεφαλιά του Παπάζη ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν άλλα δυο γκολ στο 81΄με κεφαλιά του Ραγκαβίνα και στο 90΄με ωραίο πλασέ του Σαρίδη.

2ος όμιλος
Και τώρα οι δυό τους
Με νίκες συνέχισαν ΑΕ Καραϊσκάκης και Τρίκαλα στην 29η αγωνιστική και πλέον όλα θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Άρτα την άλλη Κυριακή.

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων επικράτησε 2-0 του Ρήγα Φεραίου, ενώ οι «κυανέρυθροι» νίκησαν 3-1 την Κοζάνη. Στο ντέρμπι παραμονής, Δωτιέας Αγιάς και Αναγέννηση Άρτας έμειναν στο 0-0, με την ομάδα της Λάρισας να μένει στην κατηγορία, ενώ οι Αρτινοί αποχαιρέτισαν.
Ο Θεσπρωτός επικράτησε 2-1 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας επιβλήθηκε 5-2 του Βατανιακού στην Κατερίνη. Τέλος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε τη νίκη με 3-2 επί του Οπούντιου Μαρτίνου.
Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο στη Football League έκανε ο Πανσερραϊκός, καθώς επικράτησε 1-0 του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

1ος όμιλος
Το προβάδισμα ο Πανσεραικός
Το προβάδισμα για την άνοδο στη Football League διατήρησε ο Πανσερραϊκός ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με 1-0 και θέλει τη νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας την τελευταία αγωνιστική για να πάρει την άνοδο.

Από την άλλη ο Άρης, δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Καβάλα, την οποία νίκησε 1-0 στις καθυστερήσεις και συνεχίζει να ελπίζει, έστω και μαθηματικά.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 1-0 του Ορφέα στην Ελευθερούπολη, ενώ το Βυζάντιο πήρε το «διπλό» μέσα στη Δράμα από τη Δόξα με 2-1. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ξέσπασε κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας με 4-1, την ώρα που ο Καμπανιακός επικράτησε 3-0 της Θύελλας Φιλώτα. Τέλος, ο Άρης Ακροποτάμου νίκησε 3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αποτελέσματα 29ης  Αγωνιστικής
Άρης – Καβάλα 1 – 0
Ορφέας Ελευθερούπολης -Εθνικός Αλεξανδρούπολης  0 – 1
Καστοριά – Έβρος Σουφλίου       0 – 3
Καμπανιακός – Θύελλα Φιλώτα                3 – 0
Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Πανσερραϊκός          0 – 1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Αρναίας       4 – 1
Δόξα Δράμας – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος           1 – 2
Άρης Ακροποτάμου – Αναγέννηση Γιαννιτσών   3 – 0

πηγή: matiesstasport.gr