Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΗΡΩΪΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ

 

Ο Γ.Σ.Κοζάνης πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα στην Καστοριά  την τέταρτη  νίκη του σε πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας βόλει Γυναικών της ΕΣΠΕΜ και  υποχρέωσε την Καστοριά στην πρώτη ήττα της, εντός έδρας μάλιστα, με 1-3 σετ.

Η νίκη πήγε άξια στον Γ.Σ.Κοζάνης, σε ένα παιχνίδι που ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ Γυναικών, με ένα γήπεδο γεμάτο από θεατές και εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και πολύ όμορφες φάσεις.

Μετά το πρώτο σετ, το οποίο δικαίως αλλά πολύ δύσκολα το κατακτήσαμε, ήρθε το δεύτερο σετ όπου οι γηπεδούχες ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά το καθοριστικό τρίτο σετ εκεί όπου η ομάδα μας  κινήθηκε αποτελεσματικότερα και επέβαλε το δικό της ρυθμό ειδικά στους τελευταίους πόντους ήρθε στην ομάδα μας. Το ίδιο έγινε και στο τελευταίο σετ όπου οι αθλήτριες της Καστοριάς τα έδωσαν όλα για να ισοφαρίσουν, αλλά και πάλι οι κινήσεις του κόουτς και ο ηρωϊσμός των δικών μας αθλητριών έγειρε την πλάστιγγα με συνέπεια να φθάσει στην επιτυχία και στη νίκη.

Ούτε σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι παίξαμε πλήρεις. Από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος άλλωστε ποτέ δεν παίξαμε πλήρεις. Απουσίαζαν λόγω φροντιστηρίων οι: Βόντσα, Φακίτσα, Πεχλιβανίδου, έλειπε και η Σαχπαζίδου που έχει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ η Εμμανουηλίδου που ήταν στο παιχνίδι είχε 38 πυρετό και αυτό από μόνο του ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Είχαμε τις δυσκολίες μας και συνεχίζουμε να τις έχουμε. Όμως η ομάδα μας λειτουργεί με ομαδικό πνεύμα σαν οικογένεια. Αθλήτριες και προπονητής, προπονητής και αθλήτριες, έγιναν παρά τις απουσίες ένα ενιαίο σύνολο, μια ολοκληρωμένη ομάδα. Τα έδωσαν όλα, αυτές οι αθλήτριες που είχε ο Τιτέλης στη διάθεσή του,  συμπλήρωναν και στήριζαν η μία την άλλη και όλες μαζί τα έδωσαν όλα για το ΣΥΝΟΛΟ. Επαιξαν κι όσες δεν έπαιζαν…

Μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή του Γ.Σ.Κοζάνης για τη μεγάλη όπως εξελίχθηκε η κατάσταση νίκη.

Μπράβο και στις αθλήτριες και τον προπονητή της Καστοριάς, για την γενναία προσπάθεια τους. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια.

*Αψογη η διαιτησία του Σταθόπουλου. Προσεκτικός μέχρι κεραίας . Στη Γραμματεία η κ. Τζήμου.

*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψε στην Καστοριά ο Πρόεδρος κ. Παφίλης που παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο της Καστοριάς κ. Βλαχάβα. Σε κάποιο σημείο του αγώνα είχε μια συνομιλία και με την εκπρόσωπο της Καστοριάς στην ΕΣΠΕΜ κ. Σούλιου.

*Μετά το τέλος του συγκλονιστικού παιχνιδιού ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης πρόσφερε ένα κέρασμα στα κορίτσια που έκαναν την μεγάλη αυτή προσπάθεια.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γ.Βασιλειάδης.

*Τα σετ: 21-25, 25-19, 23-25, 23-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Παυλίδου, Γκουντιού Αλ.,Καρυπίδου, Μιμίκου, Γκουντιού Ο.Τσανακτσή, Καραποναρλίδου, Τσιαούση, Εμμανουηλίδου Παφίλη, Δύντσικου, Φασούλα.