Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

 

Πιο εύκολα απότι δείχνει το τελικό σκορ η γηπεδούχος ομάδα του Αίαντα Κιλκίς μας κέρδισε με 3-1 σετ στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 1 Απριλίου. Η ομάδα μας αγωνίστηκε για ακόμα έναν αγώνα με πολλές απουσίες και αλλαγές, αλλά γενικά η ψυχολογία μας είναι εδώ και καιρό σε χαμηλά επίπεδα και η ήττα μοιάζει απόλυτα αναμενόμενη. Στα δύο πρώτα σετ μάλιστα οι αθλήτριες του Αίαντα χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα έφτασαν πολύ εύκολα στο 2-0, σημάδια ανάκαμψης έδειξε η ομάδα μας στο τρίτο σετ, όταν το κέρδισε και μείωσε σε 2-1, αλλά οι γηπεδούχες σοβαρεύτηκαν στο τέταρτο σετ, βοηθήθηκαν  και από πολλά φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Πρέπει να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια και παρόλο που θεωρητικά το άγχος πλέον είναι μικρότερο, πέραν του σετ που πήραν, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την ισοφάριση που θα έδινε αμυδρές έστω ελπίδες για πιθανή νίκη. Ούτως ή άλλως δεν προσδοκούσαμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό τον αγώνα και μάλιστα εκτός έδρας, όταν δυστυχώς σε παιχνίδια που χαρακτηρίζονταν ως «τελικοί»  η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και τα έχασε αμαχητί. Απλά όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το σκορ ήταν ίδιο υπέρ του Αίαντα (1-3 και 3-1).

*Για τη διαιτησία τα έχουμε πει επανειλημμένως στο φετινό πρωτάθλημα. Βρήκαν όμως και τα κάνουν. Γιατί πώς να μιλήσεις όταν οι διαφορές στα σετ είναι μεγάλες. Πάντως  η ομάδα του Αίαντα δε χρειαζόταν τόσο εξόφθαλμη βοήθεια από τον κ. Τσιαργαλή και την  κ. Κενανίδου για να κάμψουν την αντίσταση του Γυμναστικού. Τζάμπα εκτίθενται οι διαιτητές… Στη Γραμματεία ήταν η κ. Δημητριάδου.

*Από τη Διοίκηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος της ομάδας μας στον πάγκο και επίσης στο Κιλκίς ήταν και η έφορος του Γυναικείου Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 25-16, 25-15, 20-25, 25-13

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ερκέκογλου, Κυρατζίδου, Ντέρου, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσανακτσή, Παφίλη, Παπαζήση, Κανίνα, Τιτέλη, Πάπιστα, Ζυμάρα, Μπουρνιώτη