Αρχική

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΠΗΡΑΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΑΚ

 

 

Σε παιχνίδια σαν της Κυριακής 30 Απριλίου 2017 που όλα είχαν κριθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας, αυτό που μένει είναι οι συνολικές εντυπώσεις από την πορεία της ομάδας μας στη φετινή διοργάνωση. Είναι λοιπόν βέβαιο ότι η Γυναικεία μας ομάδα κυρίως βασιζόμενη στο νέο αίμα διαθέτει καρδιά και ψυχή αλλά, πάνω απόλα, χαρακτήρα και μέταλλο κάτι που αποδείχθηκε στο τρίτο σετ που το κερδίσαμε με σύνθεση από τις αθλήτριες που προέρχονται από τα φυτώρια του Συλλόγου.

Εμείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι  χάσαμε με 1-3 σετ από την ομάδα που ανέβηκε στην Α2 δηλ. το Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών που ολοκλήρωσε την πορεία του στο πρωτάθλημα με μόνο νίκες σε όλες τις αγωνιστικές. Αλλά και η ομάδα μας σε αυτή τη διοργάνωση κατατάχθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα εξασφαλίζοντας μετάλλιο.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι οι νεαρές αθλήτριες σε συνεργασία με τις Παυλίδου και Σαχπαζίδου που χρησιμοποιήθηκαν στο τρίτο σετ το οποίο και κέρδισαν έδειξαν ότι μπορούν αυτά τα κορίτσια με πολλή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις να στελεχώσουν επάξια το Γυμναστικό. Στα κρίσιμα σημεία αυτού του σετ το οποίο κερδίσαμε είχαμε πάθος αλλά και ψυχραιμία και σωστές επιλογές. Το ίδιο και στο πρώτο σετ  που η ομάδα έπαιξε πολύ καλά αλλά έχασε στις λεπτομέρειες το σετ ενώ και στο τέταρτο και τελευταίο και πάλι η ομάδα μας παρά τις ελλείψεις του έμψυχου υλικού οι κοπέλες μας το πάλεψαν. Είναι πάντως βέβαιο ότι αν δεν απουσίαζαν η Ολ. Γκουντιού, η Μιμίκου, η Καρυπίδου, η Πεχλιβανίδου, η Φακίτσα,  και αν μπορούσε να παίξει η Τσιαούση που ήταν τυπικά στην σύνθεση, η ομάδα θα μπορούσε να δείξει τις αληθινές της αρετές και σίγουρα το σκορ ίσως να ήταν διαφορετικό. Βέβαια με τα ΑΝ δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά σε κάθε περίπτωση με άλλη ομάδα ξεκίνησε τη χρονιά ο Τιτέλης και με άλλη ολοκληρώθηκε η διοργάνωση.

Αυτή την ομάδα των Γυναικών του Συλλόγου μας, την αγαπάμε, τη στηρίζουμε και την προστατεύουμε γιατί πολύ απλά με όποιες συνθήκες διαμορφώνονται κάθε χρόνο με τις αθλήτριες που φεύγουν αφού πετύχουν στις Πανελλαδικές και τις μικρές που ανεβαίνουν από τα φυτώρια,  αλλά και ηγέτη στον πάγκο τον Δ.Τιτέλη, είναι κάθε χρόνο μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Με τα καλά και τα κακά της, αλλά, χτισμένη στην αλήθεια κι όχι στα φούμαρα και στα μεγάλα λόγια.....

*Πολύ καλή η διαιτησία του έμπειρου Χ.Πορτοκαλίδη που έδειξε ότι ακόμα και σε ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας μπορεί να δείχνει την αξία του. Στη Γραμματεία η κ. Κορμπέτη.

*Εκ μέρους της Διοίκησης ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Δ. Παφίλης, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Π. Μουτσιούνας, και ο σύμβουλος κ. Ε. Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Πάρης Μουτσιούνας.

*Τα σετ: 23-25, 15-25, 25-22, 21-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης):  Γκουντιού Αλ, Παυλίδου, Δύντσικου, Ζυμάρα, Καραποναρλίδου, Τσουτζιδου, Τότσκα, Σαχπαζίδου, Παφίλη, Κανίνα, Τσαφάρα, Παπαζήση,  Τσιαούση,