Αρχική

ΓΣ Κοζάνης: Εντυπωσίασαν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου

Έγινε το Σάββατο 17/5/2014 το τρίτο και τελευταίο εσωτερικό πρωτάθλημα των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο Κοζάνης.
Όπως είχαμε τονίσει από την αρχή ότι στόχος μας ήταν και θα είναι να δίνουμε

ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά των ακαδημιών να αισθανθούν ότι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν εμπειρίες, αφού μέσα από την ευγενή άμιλλα και τον υγιή ανταγωνισμό το μεγαλύτερο κέρδος είναι η χαρά και η ευχαρίστηση των παιδιών.

Ένας στόχος που φάνηκε όχι μόνο από τις αντιδράσεις των αθλητριών μετά το τέλος του τουρνουά αλλά και τα πολλά συγχαρητήρια που δέχθηκαν η Διοίκηση και οι προπονητές του από τους γονείς των αθλητριών.
Τα αποτελέσματα της τρίτης και τελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος ήταν:
ΑΘΗΝΑ - ΕΥΡΩΠΗ 1-2
ΝΕΡΑΙΔΕΣ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ 0-2
ΑΜΑΖΟΝΕΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 -0
Βαθμολογία
1. ΑΜΑΖΟΝΕΣ  5  βαθμούς
2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4
3.ΑΦΡΟΔΙΤΗ 4
4.ΑΘΗΝΑ 4
5. ΝΕΡΑΙΔΕΣ 3
6.ΕΥΡΩΠΗ 1
Στις τρεις πρώτες ομάδες δόθηκαν μετάλλια,  ενώ σε όλες τις αθλήτριες έπαινοι για την συμμετοχή τους.
Κατά την διάρκεια των αγώνων τα mini  τμήματα του Συλλόγου έδιναν το δικό τους αγώνα (3Χ3) προετοιμαζόμενα και αυτά για τα MINI πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΕΣΠΕΜ. Η ομάδα μας έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει σε τρία τουρνουά (Φιλώτα-Κοζάνη-Πτολεμαΐδαα).
Οι αθλήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά:
ΑΘΗΝΑ: Καλογερίδου Έλενα, Τσιμοπουλου Βιβή, Κωτουλα Δώρα, Νανιάκα Άννα, Καραγιάννη Κλειώ, Γεωργάκα Θωμαή, Καραλιμάνη Εύη, Λιάκου Ευαγγελία.
ΕΥΡΩΠΗ: Βλαχάβα Δανάη,  Μακριανίδου Βαιτσα, Λούκα Γεωργία, Ράπτη Χρύσα, Δήμου Μάρθα,  Μαυροπούλου Μαρία, Δάλα Σίλια, Τρέμα Ελισάβετ.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Καρυπίδου Θένια, Ντομοπούλου Θωμαή, Πεγκλίδου Ιωάννα, Τσανακτσή Δώρα, Ντέρου Αθανασία, Καβουρίδου Μαρία, Γκουζγκούνη Ειρήνη.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σιδέρη Μαρίκα, Βόντσα Άννα, Μαγγιρίδου Αναστασία, Γκαραλιού Ιωάννα, Δύντσικου Δήμητρα, Τσιώνα Κατερίνα, Τσουτζίδου Ελένη.
ΝΕΡΑΙΔΕΣ: Φακίτσα Ειρήνη, Φασούλα Δήμητρα, Παφίλη Χριστίνα, Κονταξή Νένα, Τιτέλη Αγνή, Κουτρώτσιου Ειρήνη, Καραίσκάκη Εύη.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Τσιαούση Όλγα, Κακουλίδου Αλεξάνδρα, Εμμανουηλίδου Κορίνα, Μαυροματίδου, Τότσκα Ευαγγελία, Τζημοπούλου Δήμητρα,  Βάβου Ελένη.