Αρχική

Γ.Σ. Ελίμειας: 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά τμημάτων υποδομής στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά μπάσκετ τμημάτων υποδομής που πραγματοποίησε ο ΓΣ Ελιμείας στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης το Σαββατοκύριακο 19-20/12 , με τη συμμετοχή των ομάδων ΑΣ Αναγέννηση Σερβίων, ΑΣ Βελβεντό και Ηρακλής Κοζάνης.


Οι μικροί αθλητές των ομάδων, αγόρια και κορίτσια, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν το παιχνίδι και να καταλάβουν ότι αυτοί είναι το μέλλον των ομάδων.
Τα σκορ των αγώνων δεν είχαν καμία σημασία και φυσικά σκοπός του τουρνουά ήταν οι μικροί αθλητές να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα παιχνίδι με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους και να καταλάβουν ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και αυτό πρέπει να το ακολουθήσουμε και να το συνεχίσουμε στο μέλλον.
Συμμετείχαν 204 αθλητές στο σύνολο από όλες τις ομάδες και οι μικροί αθλητές και παράγοντες έμειναν ευχαριστημένοι στο τέλος του τουρνουά και ένιωσαν την ανάγκη να πραγματοποιήσουν κάτι παρόμοιο.
Μετά το τέλος των αγώνων ο ΓΣ Ελιμείας έδωσε δώρο ένα αναμνηστικό μπρελόκ σε κάθε αθλητή που πηρέ μέρος στο τουρνουά, για τις γιορτινές μέρες που μας έρχονται και τους έδωσε χαρά με αυτή την κίνηση.
Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκληση που τους κάναμε και θέλουμε στο μέλλον, αυτό το χριστουγεννιάτικο τουρνουά να γίνει θεσμός και να συμμετέχουν ακόμα περισσότερες ομάδες.
Ακόμη να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους προπονητές των ομάδων: Δημόπουλο Αλέξανδρο-Τσιρέκα Χαρίσιο (ΓΣ Ελιμείας), Παρδαλιό Γεώργιο (ΑΣ Αναγέννηση Σερβιών), Λιάκο Αθανάσιο-Τοπάλη Χρήστο (ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης), Ζανδέ Χαρίσιο  (ΑΣ Βελβεντό), αλλά και τους παράγοντες των ομάδων, που ήταν δίπλα στα μικρά παιδιά για πολλές ώρες και φυσικά μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους γονείς των παιδιών που παρευρέθησαν και κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης και είδαν από κοντά τους μικρούς αθλητές τους! Ευχόμαστε Καλές Γιορτές στους αθλητές και αθλήτριες, τους γονείς των παιδιών και ευχόμαστε στις ομάδες πάντα επιτυχίες!