Αρχική

Γκάλφας και Μαυρίδης στο 1ο Ράλλυ Σπριντ Καστανιάς

Γκάλφας - ΜάστοραςΟ πρώτος αγώνας ράλλυ που διοργανώθηκε στην διαδρομή της Καστανιάς (πρώην Εθνική Οδός Κοζάνης-Βέροιας) δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη συμμετοχή των αθλητών του ΣΜΑΚ. Τον αγώνα διοργάνωσε η Α.Λ.Πτολεμαϊδας στις 13-14 Ιουνίου 2015 και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους οδηγούς να δουν τη διαδρομή της Πανελλήνιας Ανάβασης Καστανιάς που θα διοργανωθεί σε 3 εβδομάδες στα πρώτα 4,5 χλμ της διαδρομής που ξεκινά από τον Πολύμυλο.

Ο Νίκος Γκάλφας οδήγησε το Peugeot 106 με συνοδηγό τον Αλέξη Μαστορα (ΣΜΑΒ) επιστρέφοντας στην δράση ως οδηγός μετά το 2011. Τερμάτισαν στην 4η θέση της Γενικής Κατάταξης και της κατηγορίας Α/6 με χρόνο 12:54.60. Η μάχη τους σταμάτησε στο 2ο σκέλος του αγώνα αφού το τρίτο πέρασμα ακυρώθηκε από τον Αλυτάρχη του αγώνα λόγω μιας καλοκαιρινής μπόρας.

Μαυρίδης - ΖιάμπαςΟι Μαυρίδης - Ζιάμπας με το Daihatsu Charade ήταν η μόνη συμμετοχή στα 1300 κυβικά εκατοστά. Αυτό δεν τους εμπόδισε να περάσουν πιο δυνατά αυτοκίνητα και να τερματίσουν στην 9η θέση της Γενικής Κατάταξης παίρνοντας ένα ακόμα αξιόλογο αποτέλεσμα με συνολικό χρόνο 13:31.80.