Αρχική

Γενναίος Μελισσινός: Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο - Το ενδιαφέρον του κόσμου μας δίνει δύναμη και κουράγιο!

Η σελίδα μας επικοινώνησε με τον Γενναίο Μελισσινό πατέρα του μικρού  Αλεξανδρου που πάσχει από οστεοσάρκωμα και πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό για να εγχειριστεί.Ο κ. Μελισσινός βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και την  προσπάθεια που γίνεται από όλους για να μαζευτεί το μεγάλο ποσό που χρειάζεται για την μετάβαση στο εξωτερικό αλλά ιδίως του χειρουργείου και της αποκατάστασης,  θέλησε μέσω της σελίδας μας να στείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλο τον κόσμο.

 Το ενδιαφέρον του κόσμου μας δίνει δύναμη και κουράγιο.

Ο μικρός Αλέξανδρος από την Κοζάνη πάσχει από οστεοσάρκωμα  στο πόδι και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για την θεραπεία του..εδώ κ μήνες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΔΑ στην Αθήνα αλλά η μετάβαση στο εξωτερικό κρίνετε απαραίτητη για την υγεία του και την αντιμετώπιση της ασθένειας.H οικογένεια του ξεκίνησαν μία προσπάθεια συλλογής χρημάτων για την μετάβαση του Αλέξανδρου στο Χιούστον των  Η.Π.Α., στις  28 Ιανουαρίου 2018. Θα παρακαλούσα όσοι μπορείτε να βοηθήσετε τους συμπολίτες μας στην προσπάθεια τους με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.