Αρχική

Γενική συνέλευση Μακεδονικού Φούφα- Εκλογή νέου Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στην αίθουσα συνεδριάσεων του πολιτιστικού συλλόγου η γενική συνέλευση του Μακεδονικού Φούφα ενώ στη συνέχεια έγιναν και οι εκλογές από τις οποίες προήλθε το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν πως η πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο ήταν πετυχημένη σε γενικές γραμμές και πως τη νέα περίοδο μπορεί να πάει καλύτερα, να κατακτήσει δηλαδή το πρωτάθλημα.

Πρώτος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Σίμος Στράντζας που έκανε ένα μίνι απολογισμό της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς συμφωνώντας και αυτός πως ήταν πετυχημένη. Τόνισε πως έγιναν και λάθη αλλά και πως η ομάδα αδικήθηκε σε κάποια παιχνίδια. Επίσης αναφέρθηκε στη κατάκτηση του κυπέλλου και τους λόγους που η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο ερασιτεχνών, απόφαση που έφερε πολλές κατηγορίες προς την ομάδα, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε τι θυσίες έπρεπε να γίνουν για να συμμετέχει η ομάδα (άδειες παικτών, απουσίες μαθητών κ.α.).

Ακολούθως ο ταμίας Χρήστος Μπίντσης έκανε τον οικονομικό απολογισμό τονίζοντας πως η χρονιά είχε θετικό ουσιαστικά πρόσημο.

Ο Νίκος Χάϊτας πήρε το λόγο στη συνέχεια και τόνισε ότι καλό ήταν να έρθουν να συμμετέχουν στην ομάδα και νέα άτομα με όρεξη για βοήθεια ενώ ο επίτιμος πρόεδρος Δημήτρης Χάϊτας ανέφερε πως η χρονιά ήταν πετυχημένη έδωσε συγχαρητήρια σε όλους ενώ ανέφερε πως ο Μακεδονικός Φούφα είναι 3η δύναμη στο νομό βάσει αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια, αφού έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α΄ 2 φορές, το κύπελλο 3, έχει 2 συμμετοχές στη Δ΄ και πολλές δεύτερες θέσεις.

Στη πορεία της γενικής συνέλευσης αναφέρθηκαν και σε κάποια αιτήματα που έχει η ομάδα από το Δήμο με το πρόεδρο της κοινότητας Νίκο Βόρσια να τους ζητά να γίνει μια λίστα την οποία θα παραδώσει στο δήμαρχο σε συνάντηση που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα (ο Σ. Στράτζας τόνισε ότι σε συζήτηση με το δήμαρχο συμφώνησαν να κλεισθεί ραντεβού τις επόμενες μέρες).

Η ομάδα του Φούφα τόνισε πως η ομάδα θέλει βελτίωση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου, θέρμανση αποδυτηρίων, συντήρηση αποδυτηρίων, λιπάσματα για το γήπεδο, βενζίνη για το τρακτεράκι που κουρεύει το γήπεδο).

Μετά από τις συζητήσεις έγιναν και οι εκλογές από τις οποίες προήλθε το ακόλουθο Δ.Σ. (τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε Δ.Σ. έτσι ώστε να τρέξει τα θέματα της ομάδας για τη νέα περίοδο με πρώτο αυτό του προπονητή).

Πιο συγκεκριμένα στο νέο Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι εξής:

Στράντζας Συμεών

Χάϊτας Χ. Κυριάκος

Χάϊτας Χ. Δημήτριος

Σίκλης Νικόλαος

Χαϊτας Νικόλαος

Μπίντσης Χρήστος

Ρακιτσιώτης Ζήζης

Δούμπας Βασίλειος

Καρσασιούνας Θεμιστοκλής

Καλόγηρος Στέλιος

Μήτκας Στέφανος

Κάτσιος Β. Ευάγγελος

Σίκλης Κωνσταντίνος

Σερβίνης Ιωάννης

Τάσιος Κυριάκος

Μανάβης Ευστράτιος

Παρλάνης Ιωσήφ

Για την εφορευτική επιτροπή :

Γιούρος Ηλίας

Καρασιούνας Ευάγγελος

Καρασιούνας Πέτρος

IMG_4246 IMG_4242 IMG_4245