Αρχική

Γ΄ Εθνική: Μπαράζ αναβολών για την 21η στροφή αποτελέσματα και βαθμολογία 1ου ομίλου

Μόνο 2 από τα 8 παιχνίδια έγιναν στην 21η αγωνιστική του πρώτου ομίλου με τα 6 από αυτά να αναβάλλονται από το Σάββατο και τα άλλα 2 την Κυριακή σε Αρναία και Γιαννιτστά με το Αγιονέρι και τη Δόξα όμως να κάνουν άδικα το ταξίδι.


Έβρος Σουφλίου-Ορφέα Ελευθερούπολης: Αναβολή λόγω κακοκαιρίας
Οι καιρικές συνθήκες στη βόρεια Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δυσμενείς και η ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Εβρος Σουφλίου -Ορφέα Ελευθερούπολης.
Το παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/3), καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες και ο αγωνιστικός χώρος στο δημοτικό Σουφλίου έχει καταστεί ακατάλληλος. Μετά από επικοινωνία της Επιτροπής Γ’ Εθνικής με τις δύο ομάδες, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, ο οποίος θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.
Αναβολή και στο Εθνικός Αλεξανδρούπολης Καβάλα
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή η επιτροπή της Γ Εθνικής της ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Α.Ο. Καβάλας, μετά βέβαια και από επικοινωνία με την τοπική ΕΠΣ και επικοινωνία με τις δύο ομάδες.
Αναβολή και στο Κοκκινόχωμα!!!
Η επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποφάσισε, λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης, και την αναβολή του αγώνα Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Ηρακλής Αμπελοκήπων για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Αναμενόμενο ήταν και αυτό καθώς η βροχόπτωση στο νομό μας ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Η επιτροπή πρωταθλήματος θα ορίσει το παιχνίδι στις αρχές της εβδομάδας.
Χιονισμένο το γήπεδο του Φιλώτα
Η συνεχής βροχόπτωση αρχικά και το χιόνι που έπεσε το Σάββατο, έκανε απαγορευτική την διεξαγωγή αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Φιλώτα με την διοίκηση της Θύελλας να έρχεται σε επαφή με την επιτροπή της ΕΠΟ και σε συνεννόηση και με την Καστοριά να αποφασίζεται η οριστική αναβολή του Κυριακάτικου μεταξύ τους αγώνα. Το παιχνίδι θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από την αρμόδια επιτροπή.
Αναβολή και στην Αρναία
Το χιόνι είχε σκεπάσει το γήπεδο και μοιραία αναβλήθηκε και πέμπτο ματς στον 1ο όμιλο, το Απόλλων Αρναίας-Εθνικός Αγιονερίου.
Η κακοκαιρία και ο χιονιάς που ‘χει ξεσπάσει κυρίως στη Βορεία Ελλάδα ήταν αδύνατο να μην πλήξει την αγωνιστική στον 1ο όμιλο. Όπως και έγινε δηλαδή, όπου απ’ τα 8 παιχνίδια της αγωνιστικής, τα πέντε -πλέον- έχουν αναβληθεί.
Τελευταίο «θύμα» το Απόλλων Αρναίας-Εθνικός Αγιονερίου! Το γήπεδο των νεοφώτιστων έχει σκεπαστεί από χιόνι και φυσικά ήταν αδύνατο να παιχτεί εκεί ποδόσφαιρο.
Πλέον αναμένεται η ΕΠΟ να ορίσει και αυτό το ματς εντός των επόμενων 15 ημερών. Πάντως στον Απόλλωνα Αρναίας έχουν παράπονα απ’ την ΕΠΣ Χαλκιδικής, η οποία δεν ενημέρωσε έγκαιρα την ομοσπονδία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και την ακαταλληλότητα να παιχθεί ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να ταλαιπωρηθούν έξτρα και να χρειαστεί να πληρωθούν έξοδα μετακίνησης και διαιτητών, αφού θα πρέπει να συνταχθεί φύλλο αγώνα.
Αναβολή και στα Γιαννιτσά
Το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι που αναβλήθηκε για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας ήταν αυτό μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών με της Δόξα Δράμας.
Οι δύο ομάδες προσήλθαν κανονικά στο γήπεδο το οποίο ήταν πολύ κακή κατάσταση λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, κάτι που διαπίστωσε και ο διαιτητής που είχε οριστεί κ. Χανίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Εξετάζοντας όπως προβλέπει ο κανονισμός αποφάσισε την οριστική αναβολή του παιχνιδιού, μεταθέτοντάς το και αυτό σε άλλη ημερομηνία, μαζί με τα υπόλοιπα πέντε που είχαν αναβληθεί το Σάββατο σε Σουφλί, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Φλώρινα και τη Κυριακή το πρωί στην Αρναία.
Πάντως θα πρέπει να τονιστεί ότι όπως στην Αρναία, έτσι και στα Γιαννιτσά, η τοπική Ένωση θα έπρεπε η ίδια να ενδιαφερθεί και να κάνει αίτημα αναβολής προς την ΕΠΟ και όχι να αφήσει να ταξιδεύσει η αποστολή της Δόξας, αλλά και η διαιτητική τριπλέτα, υποχρεώνοντας την Αναγέννηση να πληρώσει έξοδα, όπως και τους «Μαυραετούς».
Τα αποτελέσματα
Άρης Θεσσαλονίκης Άρης Ακροπόταμου 2 0
Αναγέννηση Γιαν. Δόξα Δράμας δ. δ.
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος Ηρακλής Αμπελοκήπων δ. δ.
Απόλλων Αρναίας Εθνικός Ν. Αγιoνερίου δ. δ.
Πανσερραϊκός Καμπανιακός 2 0
Θύελλα Φιλώτα Α.Γ.Σ. Καστοριά δ. δ.
Έβρος Σουφλίου Ορφέας Ελευθερούπολης δ. δ.
Εθνικός Αλεξαν. Α.Ο. Καβάλα δ. δ.
Η βαθμολογία
1. Πανσερραϊκός 40 13 50
2. Άρης Θεσσαλονίκης 33 12 46
3. Α.Ο. Καβάλα 36 10 45
4. Δόξα Δράμας 28 18 36
5. Καμπανιακός 29 19 33
6. Θύελλα Φιλώτα 21 18 29
7. Ηρακλής Αμπελοκήπων 22 20 29
8. Έβρος Σουφλίου 23 23 26
9. Εθνικός Αλεξαν. 19 20 26
10. Εθνικός Ν. Αγιoνερίου 24 20 25
11. Άρης Ακροπόταμου 19 33 24
12. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 24 34 21
13. Αναγέννηση Γιαν. 14 34 17
14. Ορφέας Ελευθερούπολης 18 29 14
15. Απόλλων Αρναίας 12 29 12
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά 13 43 9
Δύο παιχνίδια λιγότερα έχουν Καστοριά και Αρναία. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες πλην των Πανσερραϊκού, Καμπανιακού, Άρη και Ακροποτάμου έχουν από ένα.
Επόμενη αγωνιστική
Αναγέννηση Γιαν. Άρης Θεσσαλονίκης
Άρης Ακροπόταμου Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Δόξα Δράμας Απόλλων Αρναίας
Ηρακλής Αμπελοκήπων Πανσερραϊκός
Εθνικός Ν. Αγιoνερίου Θύελλα Φιλώτα
Καμπανιακός Έβρος Σουφλίου
Α.Γ.Σ. Καστοριά Εθνικός Αλεξαν.
Α.Ο. Καβάλα Ορφέας Ελευθερούπολης