Αρχική

Γ΄ Εθνική: Ήττα της Κοζάνης στο Κορδελιό - Άβολη ισοπαλία 0-0 έφερε ο Πυρσός Γρεβενών με τη Δόξα Πενταλόφου - Τιμητική ισοπαλία για τον Κάστορα - Έμπλεξε σοβαρά στη μάχη της παραμονής η Καστοριά

Ήττα της Κοζάνης στο Κορδελιό
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κοζάνη στο Κορδελιό από τον τοπικό Οδυσσέα σε παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους στο 16’ και το 22’, όταν οι κεφαλιές του Βασιλείου μετά από κόρνερ του Αγγ. Βιλακάκη αποκρούστηκαν δύσκολα στη γραμμή από τους αμυντικούς της Κοζάνης


Οι ερυθρόλευκοι ατύχησαν να μείνουν με 10 παίκτες στη φάση που κέρδισε το πέναλτι ο Οδυσσέας στο 29¨ (αποβολή Καραμπατζάκη) και έτσι τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για αυτούς.
Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαδόπουλος ενώ ο Θεοδωρίδης στο 70¨κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του που συνεχίζει να ελπίζει.
Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας).
Βοηθοί: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Νταλούκας (Τρικάλων).
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Κώστας Κορμαρής): Παπαϊωάννου, Νικολαΐδης, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Κομνηνάκης, Μπέλλης, Καραχαλίδης, Στάθης Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης (72′ Παν. Παναγιωτίδης), Αγγ. Βιλανάκης (46′ Ποργιαζίδης), Σαλακίδης (46′ Μανώλη).
ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης (65′ Κωστίκας), Ταφαρλής, Μαλούτας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (77′ Ντεμιράϊ), Γιάννης Τσικόπουλος, Προβίδας (65′ Αλλά), Πιπινίκας, Ματούλας.
Πυρσός Γρεβενών - Δόξα Πενταλόφου 0-0
 Άβολη ισοπαλία 0-0 έφερε ο Πυρσός Γρεβενών με τη Δόξα Πενταλόφου, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να σκοράρουν.
Οι ισορροπίες στο παιχνίδι χάλασαν νωρίς, όταν στο 11’ ο Μ. Σαπάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πυρσός έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ουσιαστικά απειλητικός έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραρε. Στο 88’ ο Δόξα έμεινε με εννέα παίκτες, καθώς δεύτερη κίτρινη αντίκρισε και ο Ταΐρης.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Τσούκλης): Κοσμίδης Γρ., Μπόζιαρης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Σκέντος, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές, Ιωαννίδης (46’ Κοσμίδης Π.), Σικαλόπουλος, Δούμας, Γκέτσιος (70’ Κοτσαντίσογλου)
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Γραικός (88’ Σαμαρλής), Γαβριηλίδης (64’ Φλαρούντζος), Δαλκίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Σαπάνης Μ., Σταμπούλης, Ιβάνοφ, Νάσης (75’ Βακουφάρης), Τούσιας
Δόξα Κρανούλας – Κάστορας 1-1
 Τιμητική ισοπαλία για τον Κάστορα ..
Τη Γ’ Εθνική αποχαιρέτισε η Δόξα Κρανούλας, καθώς μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Κάστορα, υποβιβάστηκε και μαθηματικά.
Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν 0-1 στο 35’ με γκολ του Αντωνιάδη, με τη Δόξα Κρανούλας να ισοφαρίζει στο 52’ σε 1-1 με σουτ του Τάτση, μετά από κεφαλιά του Διαμάντη στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι Ηπειρώτες έψαξαν το γκολ της νίκης, αλλά δεν τα κατάφεραν. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Γιάννης Πετράκης.
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Χατζής (79’ Μπάγιας), Ασωνίτης, Διαμάντης, Νασούλης, Γκόλιας, Νάνος, Τάτσης, Τσουμάνης, Γκέκα, Νάσιος
ΚΑΣΤΩΡ (Θεόδωρος Ποντίκης): Κράτσιος, Καρανάσιος, Σαλβαρίνας, Δινάδης, Μπακιρτζής, Μηλιάδης, Μαντζάνας (90’ Παπακίλιας), Ιωαννίδης, Τραϊανός (65’ Μαρκόντης), Τζιώτζης, Αντωνιάδης (84’ Ιωαννίδης)
Καστοριά - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0
 Λευκή ισοπαλία έφερε η Καστοριά, που έμεινε στο 0-0 με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και έμπλεξε σοβαρά στη μάχη της παραμονής.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο Οικονόμος ανέβασε στροφές και ήταν πιο απειλητικός, ενώ είχε και δοκάρι στο 81’ με τον Γκουντρουμπή. Στο 82’ ο Κολιός των «πρασίνων» δέχτηκε απευθείας την κόκκινη κάρτα, αλλά η Καστοριά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ανδρέας Λέτσιος): Σαραφιανός, Σαβαϊδης, Τσόφρας, Σουμελάς, Μπαϊρακτάρης, Κεφαλάς, Λαζαρίδης (79’ Ποπζαφίροφ), Σολωμονίδης (51’ Αλεξανδρίδης), Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Α., Μαντζάνας (61’ Γανώλης)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ(Κώστας Κατσάρας): Γούπος, Σκλάβος, Πρικάκης, Κολιός, Κουμπουύρας, Κουρδής, Καραγκούνης (70’ Κουλτσιάκης), Μπαμπάλης (83’ Παναγιώτου), Κωστούλας, Ματούλας (46’ Γκουντρουμπής), Χάμος