Αρχική

Γ΄Εθνική: Αγάπιος πάλι στην Κοζάνη - Κινητικότητα στα Γρεβενά - Δεν κουνιέται φύλλο στην Καστοριά !

Του Λουκά Νίκου
ΚΟΖΑΝΗ: Λογικά ο πρώην πρόεδρος (Αγάπιος) θα είναι κ νυν. Φαβορί για τον πάγκο της ομάδος ήταν ο μέχρι πρότινος παίκτης κ. Προβίδας, αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα γιατί στη ΄Γ Εθνική από φέτος ο προπονητής πρέπει να είναι κάτοχος UEFA A . Ψάχνονται για παίκτες από το τοπικό ενώ από τους παλιούς αρκετοί θέλουν να αποχωρήσουν.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Λόγια πολλά από πράξεις περιμένουμε τα τελικά.
Αν γίνουν πράξεις αυτά που ακούμε φέτος την πήραμε την κούπα. Αργεντίνοι έρχονται, Κ20 ΠΑΟΚ έρχονται, φορ πρώτος σκόρερ κατηγορίας έρχεται και... πολλοί άλλοι.

Κάτι που το βγάζει έξω ο ''προπονητής'' Π. Τσούκλης μιλώντας σε δημοσιογράφους κ μέλος της διοίκησης. Την μπάλα στο χόρτο λεβέντες 1 Ιουλίου ξεκινάν οι μεταγραφές. Όσο για τους παίκτες από Κοζάνη που κλείσατε όποιος ρωτάει τους παίκτες και τις ομάδες τους δεν γνωρίζουν τίποτα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δεν κουνιέται φύλλο ούτε διοικητικό ούτε το μέλλον της ομάδας. Στις 4-7-14 έχουν Γ.Σ. όπου μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι νυν διοικούντες προσπαθούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες των 2 τελευταίων μηνών.Το μόνο ενθαρρυντικό είναι ότι ετοιμάζουν γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.
ΕΠΣΓ: Αναβλήθηκε η Γ.Σ της ΕΠΣΓ λόγω μη απαρτίας καθώς παραβρέθηκαν μόνο 4 ομάδες.Σοβαρά θέματα τρέχουν όπως ότι οι προπονητές του Α' τοπικού πρέπει να είναι κάτοχοι UEFA B πράγμα αδύνατον για τα Γρεβενά.
ΥΓ1. Στη λέξη προπονητή έχω εισαγωγικά ο προπονητής στη Γ' Εθνική από φέτος πρέπει να είναι κάτοχος UEFA A και ο συγκεκριμένος δεν έχει ούτε UEFA B. ΥΓ2. Οι μόνες μεταγραφές είναι από την πρώην ομάδα του ''coach'' YΓ3. Στο θέμα ακαδημιών όνειρα υπάρχουν από πέρυσι. Πράξεις;;;;;;; ΥΓ4. Κουβέντα για Γ.Σ. πότε θα γίνει. ΥΓ5. Συνεργάτης πρώην προέδρου του Πυρσού ζήτησε από παίκτη που δεν συμφώνησε με την ομάδα να μην κλείσει αλλού..........
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!