Αρχική

Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης - Αναγέννηση Αργίλου 1-2 | φωτο

 

Την ήττα με 1-2 γνώρισαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης από την Αναγέννηση Αργίλου στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας.Το παιχνίδι ήταν μία πραγματική λασπομαχία και έγινε σε δύσκολες συνθήκες στο Στρατιωτικό Γήπεδο, κάτω από συνεχή βροχή.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39′ με αυτογκόλ του Μάκη Πεσλή.Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 43′ με πολύ ωραίο γκολ του Μάνου Κουτσοσίμου που απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε τον τερματοφύλακα.
Νωρίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο Αργιλος εκτέλεσε πέναλτυ που βρήκε το δοκάρι.Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 66′ με σουτ του Παύλου Αλεξανδρίδη.
Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα οι Ελπίδες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά οι δύσκολες γηπεδικές συνθήκες και οι έμπειροι αμυντικοί του Αργίλου δεν επέτρεψαν να αλλάξει το σκορ.
ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Νίκος Αντωνιάδης): Τσέπουρας, Μπάλλας, Μαργαρίτης, Καμβύσης (64′ Γκάργκας), Μαρκόπουλος, Μαυρουδής, Μαλόκου, Κουτσοσίμος, Πεσλής (80′ Λ. Παπαδόπουλος), Τζαλαζίδης, Γκόγκος (73′ Τρέβλας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΓΙΛΟΥ (Νίκος Ζηνόβιος): Μπουρνιώτης, Τσαβδαρίδης, Κακουλίδης, Γρηγοριάδης, Τανίδης, Βρόϊκος, Σαββίδης, Χλιαράς (90′ Καζαντζίδης), Ράπτης, Αλεξανδρίδης, Καραλίγκας (62′ Γκουργκούτας).
Διαιτητής: Κουτσώνας.Βοηθοί: Θεοδωρίδης, Σίας.