Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Ψυχρή ήττα για το Βέρμιο Καρυοχωρίου (βίντεο)

Μακεδονικός Σιάτιστας - Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-1 Την ήττα γνώρισε το Βέρμιο Καρυοχωρίου το Σάββατο μέσα στην έδρα του Μακεδονικού Σιάτιστας με 2-1. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες μιας και το κρύο ήταν τσουχτερό, και το θερμόμετρο έδειχνε λίγο πριν την έναρξη -1. Αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν όταν 10΄ πριν την λήξη είχαμε ομίχλη, που είχε σαν συνέπεια την χαμηλή νέφωση με αποτέλεσμα η υπεύθυνοι του σταδίου να ανάψουν τους προβολείς.

Περνάμε στον αγώνα όπου είχαμε παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα μιας και το επέτρεψε ο διαιτητής, λίγες καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Παπαρίζο του Μακεδονικού, και από την άλλη τον τερματοφύλακα Αβραμίδη που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Φάσεις και γκολ: 10’ και πρώτη ευκαιρία είναι για το Βέρμιο όταν μπήκε μόνος του ο Χαραλαμπίδης Αμβ πέρασε έναν αμυντικό και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 32’ έχουμε την ευκαιρία για τον Μακεδονικό όταν σε διώξιμο από τον Ντέρο Βασ, αυτός βρήκε τον Ζιώγο που απέφυγε έναν αμυντικό έκανε το σουτ αλλά πέρασε άουτ. 40΄ έχουμε το 1-0 για την ομάδα του Μακεδονικού όταν σε πάσα στον Ντέρο Βασ, αυτός μπήκε από πλάγια στην περιοχή, έβγαλε την συρτή σέντρα στην καρδία της άμυνας του Βερμίου, και ο επερχόμενος Παπαρίζος με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα. Στο 50΄ έχουμε το 2-0 όταν και πάλι έβγαλε την σέντρα ο Ντέρος Βασ, έμεινε αμαρκάριστος και πάλι ο Παπαρίζος που με κεφάλια έκανε το 2-0 57’ έχουμε την μειώσει για το Βέρμιο όταν εξαπέλυσε κεραυνό από 40 μέτρα ο Ρωσσίδης η μπάλα πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίκτυα κάνοντας το 2-1. Στο 77΄ είχαμε την μεγάλη ευκαιρία του Βερμίου όταν και πάλι ξέφυγε ο Χαραλαμπίδης Αμβ μόνος του πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κυλούσε αργά και βασανιστικά άουτ.

Διαιτητής : κ Μαλιούρας Επόπτες : κ.κ Κουντουράκης, Σύκος
Μακεδονικός Σιάτιστας: ( Γεωργιάδης Ιωάννης): Δαίνας , ΝτίναςΓ( 30’ Μπούρτσος Γκ), Ντέρος Β, Γράβας, Τσίτσας, Μπούρτσος Π( 78’ Τσακνάκης), Στεργίου, Δαινάς Δ, Ζιώγος, Παπαρίζος, Γεωργάκας( Νασιόπουλος).
Βέρμιο Καρυοχωρίου:(Γεωργιάδης Νίκος): Αβραμιδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Πιρίτσαους, Πουλασικίδης, Γκαλαφάγκας( 58’ Ιωσηφίδης), Γκιούρος, Κοτταρίδης, Χαραλαμπίδης Αμβ, Χαραλαμπίδης Δ( 75’ Βαιράμης), Ρωσσίδης.
Η διοίκηση του Βερμίου θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης καθώς και την Κοζάνη 2004 για την πρόσκληση στον ετήσιο χορό τους. Ήταν πραγματικά μια ωραία βράδια με τέλεια φιλοξενία που θα μας μείνει αξέχαστη.
Με τιμή Α.Σ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ
Γραφείο τύπου Α.Σ ΒΕΡΜΙΟ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ.