Αρχική

Β' ΕΠΣΚ: Ελπίδες ΑΕΚ - Έλατος Ελάτης 1-1 | φωτο - βίντεο

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της πρεμιέρας του 2ου Γύρου του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης και τον Ελατο Ελάτης.Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη και είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι.Για τις Ελπίδες ΑΕΚ, που παρατάχθηκαν με πολύ νεανική ενδεκάδα, ντεμπούτο σε ανδρικό πρωτάθλημα (και μάλιστα σαν βασικοί) έκαναν τρεις παίκτες από το Παιδικό Τμήμα, γεννημένοι το 2001, οι Αντώνης Αλατζάς, Δημήτρης Κακούλης και Βασίλης Σαράφας.Οι Ελπίδες προηγήθηκαν στο 10′ με σέντρα-σουτ του Κώστα Καλαφατίδη από αριστερά.Στο 17′ σουτ του Ι. Μπέσα από πλάγια βρήκε την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού των Ελπίδων και πέρασε άουτ.

Στο 47′ ο Γάτας σταμάτησε τετ-α-τετ του Ι. Μπέσα.Στο 50′ ο Κώστας Κουμπέτσος με αριστερό σουτ στο “Γ” της εστίας ισοφάρισε σε 1-1.Στο 64′ μετά από φάουλ του Σ. Μπέσα ο Λαγόπουλος έπιασε την κεφαλιά, ο Γάτας έκανε μία θεαματική όσο και σωτήρια απόκρουση, αλλά τραυματίστηκε και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Τσέπουρα.Στο 75′ ο Θεοφανίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά, ο Πολίτης απέκρουσε δύσκολα, με τις Ελπίδες να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης (Καραθανάσης): Γάτας (67′ λ.τ. Τσέπουρας), Κακούλης, Τσιφτσής (37′ λ.τ. Σταυριανουδάκης), Θεοφανίδης, Αλατζάς (55′ Μπουνόβας), Μαλόκου, Δεληζήσης, Κικίδης, Σαράφας, Κασαπίδης, Καλαφατίδης.

Έλατος Ελάτης (Αντωνόπουλος): Πολίτης, Λ. Ντίνας, Λαγόπουλος, Γ. Γρίβας Ι, Γ. Γρίβας, Πούλιος, Ζαρογιάννης, Σ. Μπέσας, Ι. Μπέσας, Κουμπέτσος, Α. Ντίνας.Διαιτητές: Ν. Τζουβάρας, Τσούλης, Γκέκα.