Αρχική

Β' ΕΠΣΚ:Παλικαρίσιο διπλό για το Βέρμιο μέσα στην Ασβεστόπετρα (βίντεο)


Ερμής Ασβεστόπετρας - Βέρμιο Καρυοχωρίου 0-1
Μεγάλο διπλό σημείωσε η ομάδα του Βερμίου κάτω από συνεχή βροχή, μέσα στην Ασβεστόπετρα με 1-0.
 Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αν και είχε 4 ελλείψεις  βασικών παικτών.


 Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, μιας και δημιουργήθηκαν δυο-τρεις καλές φάσεις και αυτές για την ομάδα του Βερμίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βερμίου ανέβασε στροφές δημιούργησε καλές ευκαιρίες, με μοιραίο παίκτη τον Γκιούρο, που αν ήταν λίγο πιο εύστοχος το σκορ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.  
Η ομάδα του Γιώργου Μανώλα, δεν ήταν στην μέρα της , δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση όπως μας είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά.
Φάσεις και γκολ
15΄  φάουλ του Χριστοφορίδη στα καρέ της άμυνας της Ασβεστόπετρας, , η μπάλα έφτασε στον Γκιούρο που έπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά κατέληξε άουτ.
28΄ωραία εκτέλεση φάουλ, Γκιούρου παραλίγο  το αυτογκόλ, όταν στην προσπάθεια να διώξει ο Δεληγιάννης με κεφάλια την έστειλε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι και κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος και με το καλημέρα λίγο έλειψε να είχαμε το 0-1 για το Βέρμιο και συγκεκριμένα στο 49΄ όταν ο  τον Γκιούρος, ανενόχλητος έπιασε το σουτ αλλά ήταν χλιαρό και απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
52΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σίσκου για την Ασβεστόπετρα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Βερμίου Αβραμίδης.
55΄η ομάδα του Βερμίου ζήτησε πέναλτι όταν σε σέντρα του Γκιούρου, μέσα στην περιοχή, στην προσπάθεια του να στοπάρει την μπάλα ο Καραμανλής βρήκε το χέρι του, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
63΄  ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε μπροστινή μπαλιά προς τον Κοτταρίδη αυτός πρόλαβε τον αμυντικό έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
70΄εχουμε νέες διαμαρτυρίες για το Βέρμιο για πέναλτι  για ανατροπή του Ταιγανίδη από τους αμυντικούς, αλλά  ο διαιτητής έδωσε  κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Βερμίου για θέατρο.
72΄ είναι η σειρά της ομάδας της Ασβεστόπετρας να ζητήσει πέναλτι όταν στη σέντρα που έβγαλαν, έπιασε την κεφαλιά ο Μπαλτζής αλλά η μπάλα βρήκε τον Γεωργιάδη, και κατέληξε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε το χέρι .
75΄ λίγο έλειψε να είχαμε το 1-0 για την ομάδα της Ασβεστόπετρας.
Όταν ωραίο σουτ του Χινδιρίδη μετά από απόκρουση των αμυντικών του Βερμίου,  η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι.
Ότι δεν κατάφερε η ομάδα της Ασβεστόπετρας το κατάφερε το Βέρμιο, και άνοιξε το σκορ 5΄πριν την λήξη .
Συγκεκριμένα στο 85΄  ο Γκιούρος μπήκε στην περιοχή, κέρδισε τις κόντρες , έκανε το σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για  το 0-1 χαρίζοντας  τους τρεις βαθμούς  στην ομάδα του Καρυοχωρίου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καρατέρπος με επόπτες κ.κ Μπέλτσου, Ιωαννίδης Β.
Ερμής Ασβεστόπετρας( Μανώλας): Αντωνίου, Δεληγιάννης, Καραμανλής, Γκαγκανιάρας Κ, Καραστογιάννης, Φωτίου(70΄ Γκαγκανιάρας Χ), Χινδιρίδης, Σίσκος, Παπαδόπουλος( 83΄ Αβραμίδης), Μπαλτζής, Πιπιντάκος( 75΄Μαρμανίδης).
Α.Σ. Βέρμιο Καρυοχωριου( Νίκος Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Πουλασίκιδης, Ρωσσίδης, Πανάκης, Παπαδάκης (73΄Γκαλαφαγκας), Χαραλαμπίδης Αμβ, Κοτταρίδης, Γκιούρος, Χριστοφορίδης( 84΄Μητατσέλης).
Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου