Αρχική

Β” ΕΠΣ Κοζάνης: Έβγαλε εξάσφαιρο ή Άνω Κώμη

Άνω ΚώμηΚαταιγιστική η ομάδα της Ανω Κώμης αφού πέρασε ένα εύκολο απόγευμα νικώντας την ομάδα του Ερμή Πλατανορέμματος με σκόρ 6-1.Ερμής Πλατανορεύματος

Τρίτη συνεχή νίκη για την ομάδα του Γ.Τσέπουρα,που με έναν αγώνα περισσότερο (αύριο η υπόλοιπη αγωνιστική) φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β” Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ με 18 βαθμούς.

Το σκόρ μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες της Άνω Κώμης ήταν πιό αποτελεσματικοί.
Εκτός από την φάση της μείωσης του σκόρ σε 5-1, η τοπική ομάδα δεν απειλήθηκε καθόλου απο τους φιλοξενούμενους και το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

Μόλις στο 2′ λεπτό η τοπική ομάδα ανοίγει το σκόρ με τον γκοιύρα να κάνει με πλασέ το 1-0,στέλνωντας την μπάλα στα δίχτυα του χατζόγλου.
Στο 12′λεπτό της συνάντησης χτύπημα φάουλ του Νίκου Νάστου απόκρουση του Χατζόγλου σε κόρνερ.
Στο 13′λεπτό κόρνερ του Τσιάκου κεφαλιά του Μπούλη λίγο άουτ.
Στο 19′λεπτό σέντρα του Gjini για τους φιλοξενούμενους ωραίο σούτ του Μerolli λίγο άουτ.
Στο 26′λεπτό ωραίο σούτ του Νίκου Νάστου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 31′λεπτό έξυπνη κάθετη μπαλιά του Μπούλη στον Παπαδημητρίου πλασέ του δεύτερου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χατζόγλου.
στο 39′λεπτό κάθετη μπαλιά του Νίκου Νάστου στον Μανώλη Μπούλη,σούτ του δεύτερου η μπάλα άουτ.
στο 44΄λεπτό ωραία-έξυπνη σέντρα του Μανώλη Μπούλη καρφωτή κεφαλιά του Ιάκωβου Τρέσσου και 2-0 για τους γηπεδούχους.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ωραίο πλασέ του Μπούλη μέσα από την μικρή περιοχή του Χατζόγλου και 3-0, που έμελλε να είναι και το σκόρ ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο αρχή γενομένης στο 46΄ λεπτό της συνάντησης ωραία σέντρα του Γκιούρα δυνατό σούτ του Μπούλη η μπάλα βρήκε στους αμυντικούς των φιλοξενούμενων πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα διχτυα του Χατζόγλου γράφοντας το 4-0.
Στο 51΄ η φιλοξενούμενη ομάδα θα μειώσει σε 4-1 με ωραίο σούτ φάουλ του Νέστορα.
Στο 65′λεπτό της συνάντησης κόρνερ του Τσιάκου δυνατό σούτ του Νίκου Νάστου η μπάλα βρίσκει το αριστερό δοκάρι του Χατζόγλου.
Στο 66′λεπτό πλασέ του Τρέσσου απόκρουση του Χατζόγλου το ριμπάουντ ο Γκιούρας γράφει το 5-1.
Στο 71′λεπτό σπάνιας ομορφιάς γκόλ από τον Κώστα Τσιάκο από αριστερά πιάνοντας δυνατό σούτ και στέλνωντας την μπάλα στο δεξί ΄΄παραθυράκι»του Χατζόγλου γράφωντας το 6-1 όπου έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ν/Τ-ΦΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΓΓΕΝΗΣ.

(Αποβολή για την ομάδα της Ανω Κώμης με δεύτερη κίτρινη ο Τσιάκος Κ. στο 76′λεπτό του αγώνα –  ΓΙΑ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ)

Α.Ε.ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ (Τσέπουρας Γ.)

Γρηγοριάδης,Τζαλαζίδης,Τσιάκος,Τσιμπούρας,ΝάστοςΣ,Τρέσσος,Γκιούρας(78′Παλαμάς Γ),Παπαβαγγέλης(82′Παλαμάς Κ.), Παπαδημητρίου,Νάστος Ν,Μπούλης(69′Μουλλάι).

EΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΜΑΤΟΣ (Τσιμόπουλος Ν.)

Χατζόγλου,Λάσπας,Βλάχος,Τζιούτζιας,Gjini(59′Δελνιώτης),Πράσσος,Μerolli,Σαλτσίδης,Νιζάμης,ΠαπαστεργίουΖ.(49′Παπαστεργίου Χ.),Νέστορας.