Αρχική

Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Αναγέννηση Λιβαδερού – Αίας Μικροβάλτου 3-1 |βίντεο

  
Με το μυαλό στην …επόμενη μέρα και το μέλλον της ομάδας, ο Αίας Μικροβάλτου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις περιόδου 2017-2018 κάτω από βροχή την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, με ήττα 3-1 στο Λιβαδερό από την τοπική Αναγέννηση, κλείνοντας μια αγχωτική χρονιά στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, που τον κρατάει στη β’ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.


Τα γκολ της συνάντησης:
1-0 στο 9’ από τον Ι. Γεωργούλα με μακρινό σουτ
2-0 στο 49’ από τον Ι. Πουρνάρα, που προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα πάνω από τη γραμμή του τέρματος, μετά από χτύπημα φάουλ του Τσιτσιούρη, χτύπημα της μπάλας στο δοκάρι και αναπήδηση στο έδαφος (ίσως η μπάλα να είχε περάσει και τη γραμμή)
2-1 στο 74’ από τον Ορ. Μάντση, μετά από περιπετειώδη φάση με πρωταγωνιστές στον Βλαχάβα και τον τερματοφύλακα του Λιβαδερού Δισερή και στρώσιμο της μπάλας στον σκόρερ
3-1 στο 82’ από τον Ι. Πουρνάρα με κοντινό πλασέ
Καλή η διαιτησία του Γκόγκου και των βοηθών του Α. Σία και Κ. Σία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ: Δισερής Γ., Τσιόκανος Αθ., Αρίδας Δ., Σγούρος Δ., Παπαγεωργίου Αθ., Μίχος Μ., Γεωργούλας Ι., Τσιτσιούρης Χ., Γκοντόλια Η., Αρίδας Χρ..
Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν και οι, Βέττας Αλ., και Ζαραμπούκας Γ..
ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ(Σταθόπουλος Δ.): Καβουρίδης Ν., Μαρκόπουλος Β., Λάμπρος Χρ., Καρανίκος Ν., Βλαχάβας Π., Κοζικόπουλος Αθ., Μάντσης Ορ., Μίχος Γ., Μουλάι Εσμ., Παπαδόπουλος Ι., Παπαδόπουλος Αθ..
Σαν αλλαγή για τον Αίαντα έπαιξαν οι, Θεοχάρης Α. (επανεμφάνιση μετά από καιρό) και Χαρισόπουλος Σ.

mikrovalto.gr