Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Χορταστική ισοπαλία στο Λιάππειο (φωτο - βίντεο)

Ακρίτες Κοζάνης – Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-2
Χορταστική ισοπαλία είχαμε στο Λιάππειο μεταξύ των ομάδων Ακρίτες Κοζάνης – Βέρμιο Καρυοχωρίου 2-2.
Η ομάδα του Βερμίου πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα με ανατροπή μιας και έχανε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0.


Η ομάδα των Ακριτών έδειξε σημάδια κούρασης και  στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της έπεσε  με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Βερμίου που κατέβηκε στο παιχνίδι με πολλές ελλείψεις  και να ισοφαρίσει.
  Να επισημάνουμε ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για το θάνατο του ποδοσφαιριστή των Πετρανών Ρουλή Γαβριηλίδη.
Φάσεις και γκολ:
10΄ Ευκαιρία για το  Βέρμιο όταν σε κόρνερ του Μητατσέλη, πήρε την κεφαλιά ο Κοτταρίδης η μπάλα έφυγε άουτ
11΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε τετ α τετ του Κοτταρίδη, έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
17΄ Οι  Ακρίτες ανοίγουν το σκορ όταν  βρέθηκε μόνος του ο Δουγαλής Αριστ, έκανε το πλασέ, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα.
20΄ Χάνει μοναδική ευκαιρία το Βέρμιο σε εκτέλεση φάουλ του Μητατσέλη, ο Παπαθανασίου δεν μπόρεσε να πλασάρει.
34΄ Έχουμε την μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο όταν ξεκίνησε μια κούρσα λίγο πριν το κέντρο ο Παπαδάκης διάνυσε μια απόσταση μεγάλη, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
40΄ Η ομάδα των Ακριτών σημειώνει το δεύτερο γκολ με τον Σαλακίδη όταν βρέθηκε μόνος του έκανε το πλασέ πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα.
Η ομάδα του Βερμίου στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 49΄, σε εκτέλεση φάουλ του Μητατσέλη, απέκρουσε  ο τερματοφύλακας, αλλά στην επαναφορά πηρέ την κεφαλιά ο Κοτταρίδης και μείωσε το σκορ σε 2-1.
60΄ Έχουμε ένα ωραίο σουτ του Μητατσέλη η μπάλα πέρασε άουτ.
Η ομάδα του Βερμίου ισοφάρισε 13΄πριν το τέλος και  συγκεκριμένα στο 77΄ όταν έπιασε ένα ωραίο σουτ ο Μητατσέλης, η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα, και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Κωνσταντινίδης Χ., με επόπτες τους κ.κ  Χρυσοστομίδη, Διόγκαρη
Συνθέσεις:
Ακρίτες Κοζάνης ( Μαγκάκης): Θεολόγης, Χουιλίδης, Δουγαλής Αριστ, Δουγαλής Β, Τζουρμάνας, Δημόπουλος( 82΄ Χρηστοφορίδης), Μαγκάκης, Χαραλαμπίδης, Χαριτωνίδης( 76΄Τσουρμάνας Δημ), Μίχαλικ(58΄  Σπανός), Σαλακίδης.
Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου( Γεωργιάδης): Βαρβαρούσης, Ταιγανίδης, Γεωργιάδης, Ιγνατίδης( 46΄ Πουλασικίδης), Τσάκαλος, Παπαθανασίου, Παπαδάκης, Μητατσέλης, Κοτταρίδης, Γκιούρος, Αμπατζίδης( 46΄ Σεμερτζίδης).
Γραφείο Τύπου: Α.Σ Βερμιο Καρυοχωρίου