Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Χορταστική ισοπαλία στα Πετρανά (φωτο - βίντεο)

Κεραυνός Πετρανών – Βέρμιο Καρυοχωρίου 3-3
Χορταστική ισοπαλία είχαμε στα Πετρανά, ανάμεσα στον Κεραυνό Πετρανών και του Βέρμιου Καρυοχωρίου με σκορ 3-3.
Ένα παιχνίδι που δεν του έλειπε τίποτα, με πολλές ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες,ανατροπές  6 γκολ, δυο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές για να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές οι γηπεδούχοι(ημ 2-2) και να μπουν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ 3-2 ΄
Το Καρυοχώρι , 3΄πριν το τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει  και να πάρει τον πόντο.
Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση  στο 2΄με τον Τσιμόπουλο των Πετρανών, όταν σε σουτ που έκανε πέρασε η μπάλα λίγο άουτ.
Η απάντηση ήρθε για το Βέρμιο στο 4΄ όταν σε δυνατό σουτ του Παπαδάκη η μπάλα πέρασε άουτ.
10΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο αυτήν την φορά από τον Σαραντζή που  πήρε την μπάλα από την μεγάλη περιοχή του Βερμίου προχώρησε ανενόχλητος  έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.
14΄ μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο να ανοίξει το σκορ με τον Χαρίτων όταν ανενόχλητος μόνος του έπιασε το ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά κατέληξε άουτ.
17΄ Έχουμε το σουτ του Τσιμόπουλου των Πετρανών, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
25΄  νέα μεγάλη ευκαιρία για το Βέρμιο, και πάλι με τον Χαρίτων που  σούταρε μέσα από την περιοχή μόνος του για να  αποκρούσει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
26΄ Ανοίγει το σκορ το Βέρμιο με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Χαρίτων λίγο μετά το κέντρο και πλάγια, με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί να αντίδραση και να γίνει το 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα έρχεται η ισοφάριση για την ομάδα των Πετρανών όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του CELA απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας του Βερμίου,  αδράνησε η άμυνα του Βερμίου, βρέθηκε ο Τσενεκλίδης που με σουτ έκανε το 1-1,  πριν κοπάσουν η πανηγυρισμοί για την ομάδα των Πετρανών, και συγκεκριμένα στο 30΄ειχαμε το 1-2 για το Βέρμιο σε σουτ του Κοτταρίδη που σε κενή εστία έδωσε προβάδισμα για την ομάδα του.
37΄ευκαιρια για ο Βέρμιο με τον Παπαδάκη όταν έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ.
39΄ δοκάρι για τα Πετρανά σε σουτ του Σιδέρη από πλάγια.
44΄ πέναλτι για τα Πετρανά σε ανατροπή του CELA από τον Ιγνατίδη.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σιδέρης που ισοφάρισε για τα Πετράνά, σε 2-2.
Έτσι έληξε το ημίχρονο με 2-2
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47΄ έχουμε την ολική ανατροπή και το 3-2 για τα Πετρανά όταν μπήκε μόνος του ο CELA έκανε το πλάσε και έτσι σημείωσε το τρίτο γκολ για την ομάδα του.
68΄  ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκιούρου με πάσα στον Χαρίτων, αυτός έκανε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ.
81΄δοκάρι για το Βέρμιο σε κεφαλιά του Μητατσέλη.
84΄  ευκαιρία για τα Πετρανά όταν σε εκτέλεση κόρνερ έπιασε εξ’ επαφής κεφαλιά ο Σιδέρης αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
87΄ Έχουμε την ισοφάριση και την λύτρωση για το Βέρμιο όταν σε πάσα του Μητατσέλη στον Χαραλαμπίδη Αμβρόσιο, αυτός έπιασε ένα μακρινό  σουτ λίγο μετά το κέντρο, η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι του τερματοφύλακα και έτσι χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας για το Βέρμιο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Διαμαντής με επόπτες του κ,κ . Παπαχαρίσης, Βασιλειάδης.
Κεραυνός Πετρανών( Ευαγγελιστής): Πουταχίδης Α, Τσενεκλίδης, Κεφάλας, Κεχαόγλου, Μήτρακας Ι, Σαρβανίδης, Σιδέρης, Μήτρακας Π( 87΄Βαιράμης), Τσιμόπουλος( 72΄Μήτρακας Π), Χάτσιος, CEKA.
Α.Σ.  Βέρμιο Καρυοχωρίου( Γεωργιάδης):Αβραμίδης, Ταιγανίδης, Ιγνατίδης(46΄Γεωργιάδης), Πουλασικίδης, Χαραλαμπίδης Αμβρ, Παπαθανασίου, Χαρίτων, Σαραντζής( 60΄Σεμερτζίδης), Κοτταρίδης, Γκιούρος( 70΄Μητατσέλης), Παπαδάκης.

Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωριου