Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Πήρε το διπλό ο Πολυνίκης μέσα στο Καρυοχώρι (φωτο - βίντεο)

Βέρμιο Καρυοχωρίου – Πολυνίκης 1-2
Σε ένα παιχνίδι λασπομαχία, η ομάδα του Πολυνίκη πήρε το σπουδαίο διπλό μέσα στο Καρυοχώρι από το τοπικό Βέρμιο με σκορ1-2.
Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι , όσο το επέτρεψε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, με πολλές φάσεις στις δυο εστίες και 3 γκολ.


Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα του Πολυνίκη,  και προηγήθηκε με 1-0.
Στο δεύτερο μέρος το Βέρμιο ανέβηκε  δημιούργησε ευκαιρίες κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς και συγκεκριμένα στο 49΄  κι ενώ όλο το Βέρμιο βγήκε μπροστά  για το δεύτερο γκολ, με γρήγορη  αντεπίθεση ο Πολυνίκης κατάφερε να σημειώσει αυτός το γκολ  στο 76΄να κάνει  1-2 και να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Εδώ να επισημάνουμε ότι η ομάδα του Βερμίου διαμαρτύρεται για το δεύτερο γκολ υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης που έδωσε την πάσα έφυγε από θέση οφσάιντ.
Διαμαρτυρίες είχαμε και από την ομάδα του Πολυνίκη όπου οι άνθρωποι της υποστηρίζουν στη   φάση του 73΄,η μπάλα πέρασε την γραμμή μετά το δοκάρι.  
Φάσεις και γκολ
6΄ Την πρώτη ευκαιρία την είχε το Βέρμιο όταν σε φάουλ του Πουλασικίδη, μέσα στην περιοχή πήρε την κεφάλια ο Πανάκης αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
12΄ Διπλή ευκαιρία για τον Πολυνίκη με τον Χατζηαναστασίου που  μπήκε μόνος, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας η μπάλα πήρε ύψος και στο κατέβασμα όπως ήταν πεσμένος ο παίκτης βρήκε το κεφάλι του και κατέληξε άουτ.
14΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο σε σουτ του Κοτταρίδη η μπάλα άουτ.
22΄ Γίνετε το 0-1 για την ομάδα του Πολυνίκη με σκόρερ τον Αποστολίδη που μπήκε μόνος του , πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε άδειο τέρμα πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.
30΄ Σε εκτέλεση φάουλ του Χριστοφορίδη, πήρε την κεφαλιά ο Χαραλαμπίδης Αμβρ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
49΄ Έχουμε την ισοφάριση για το Βέρμιο όταν σε εκτέλεση φάουλ του Χριστοφορίδη, βρέθηκε μόνος του ο Πανάκης , που πήρε την κεφαλιά, και ισοφάρισε για την ομάδα του Βερμίου.
56΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο με τον Γκιούρο που έβγαλε την συρτή σέντρα, αλλά στην προσπάθεια του να δίωξη ο Βουνοτρυπίδης, λίγο έλειψε να είχαμε το αυτογκόλ.
73΄ Έχουμε την φάση που διαμαρτύρεται η ομάδα του Πολυνίκη για γκολ,  ο Κοπατσάρης έκανε  το σουτ η μπάλα βρήκε  στη ρίζα του δοκαριού, και κύλησε  πάνω στην γραμμή και στην συνεχεία αποκρούει ο τερματοφύλακας Αβραμίδης. Ο Πολυνίκης υποστηρίζει ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή
76΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο σε κεφαλιά του Χαραλαμπίδη Αμβρ, μετά από κόρνερ του Χριστοφορίδη, λίγο άουτ.
81΄ Το γκολ για την ομάδα του Πολυνίκη.  Συρτή σέντρα του  Φολτόπουλου στο Σωτηριάδη αυτός έκανε το πλασέ και έκανε το 1-2 .
 Εδώ υπήρξαν  έντονες διαμαρτυρίες των υπευθύνων του Βερμίου προς την πρώτη βοηθό κ. Βαρδιάμπαση,  υποστηρίζοντας  ότι ο παίκτης που έβγαλε την σέντρα έφυγε από θέση οφσάιντ.
88΄ Ευκαιρία για το Βέρμιο όταν σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Χριστοφορίδη, εξίσου είχαμε και την ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα.
91΄ ωραίο σουτ για το Βέρμιο σε σουτ του Ρωσσίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Τσιγγένης με επόπτες κ.κ Βαρδιάμπαση, Τσιότσια.
Βέρμιο Καρυοχωρίου (Γεωργιάδης): Αβραμίδης, Ταιγανίδης( 84΄ Χαραλαμπίδης Δ), Γεωργιάδης, Πουλασικίδης, Ρωσσίδης, Πανάκης, Ιγνατίδης( 60΄Παπαδάκης), Γκιούρος( 86΄ Μητατσέλης), Κοτταρίδης, Χριστοφορίδης, Χαραλαμπιίδης Αμβ.
Α.Σ Πολυνίκης(Σίσκος): Σιούμπουρας, Αργυριάδης, Φολτόπουλος, Βουνοτρυπίδης, Κοπατσάρης, Σωτηριάδης, STAFA, Ταμήλιας, Αποστολίδης, Νικολάου( 90΄ Ποκιάκης), Χατζηαναστασίου(57΄Καραγιαννάκος)
Γραφείο τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου βίντεο: Πουλασικίδης  Βασίλης