Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ Ντέρμπι με τα όλα του και ακατάλληλο για καρδιακούς-Αλιάκμων Αιανής – Κένταυρος Πρωτοχωρίου 4-4

podosfairoΣ’ ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε Αιανή και Πρωτοχώρι μοιράστηκαν βαθμούς με το εντυπωσιακό 4-4. Ντέρμπι με τα όλα του, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, έγινε στην Αιανή. Είναι απ αυτά τα παιχνίδια που   φέρνουν κόσμο στα γήπεδα .Ένα ματς που τα είχε όλα.

 Φάσεις, γκολ, κόκκινες κάρτες  εκτός βέβαια από νικητή. Αυτό γιατί Αλιάκμων και Κένταυρος  αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4 σε ένα χορταστικό ματς.
 Οι παίκτες και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για τη νίκη και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.
Στα καθαρά αγωνιστικά , το Πρωτοχώρι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιαπανίδη. Στη συνέχεια η Αιανή πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Πουταχίδης με δυνατό συρτό σουτ κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 αμέσως μετά τη σέντρα.
Το Πρωτοχώρι απάντησε αμέσως με γκολ του Σιαπανίδη που ξαναέδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο Αραγιάς θα ισοφαρίσει για την Αιανή 2-2  και το 3-2 θα πετύχει  και πάλι ο Πουταχίδης με σουτ. Στην επόμενη φάση το  παιχνίδι θα μπορούσε να τελειώσει αλλά το φάουλ του Αραγιά χτύπησε στο δοκάρι.
Η ομάδα του Πρωτοχωρίου ισοφάρισε με πέναλτι του Σιαπανίδη και τα τελευταία λεπτά απέκτησαν δραματικό χαρακτήρα.

Στο 90΄ μετά από εκτέλεση φάουλ και αυτογκόλ  η Αιανή θα περάσει ξανά μπροστά με 4-3 αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό το Πρωτοχώρι ισοφάρισε σε 4-4 σκορ που ήταν και το τελικό.
Πολλά παράπονα εξέφρασαν και οι δύο ομάδες για τη διαιτησία του κ. Ζούγρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ