Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Δια πυρρός και σιδήρου η νίκη του Πολυνίκη (φωτο)

Πολυνίκης – ΕΑΣ Ανθότοπου 2-1
Δύσκολη νίκη πήρε η ομάδα του Πολυνίκη στον εντός έδρας αγώνα, με αντίπαλο τον ομάδα του Ανθότοπου με 2-1.
Οι   δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με την ομάδα του Πολυνίκη να είναι καλή στο πρώτο ημίχρονο και να προηγείται   με 2-0.


Από την άλλη η ομάδα του Ανθότοπου αν και έπαιζε από το 20΄ με 10 παίκτες, ξύπνησε στο δεύτερο, έκανε  ευκαιρίες, κατάφερε να μειώσει το σκορ σχετικά νωρίς (54΄), αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Φάσεις και γκολ:
4΄Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Ανθότοπο, όταν ο Τοπαλίδης μπήκε μόνος στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Πολυνίκη.
11΄  απάντηση  από τον Πολυνίκη και  σουτ του Λυπηρίδη κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.
20΄ πέναλτι για τον Πολυνίκη όταν ο Αποστολίδης, μπήκε μόνος του  έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας, η μπάλα ξανά πήγε στον ίδιο παίκτη και στην προσπάθεια να κάνει νέο πλασέ ανατράπηκε από τον Λαζαρίδη, με αποτέλεσμα να υποδειχτεί το πέναλτι και η απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ανθότοπου.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακίδης που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
37΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πολυνίκη όταν σε σέντρα του Αποστολίδη, έπιασε την κεφαλιά μόνος μέσα στην περιοχή του Ανθότοπου ο Λυπηρίδης, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
40΄ Έχουμε το 2-0 όταν σε λάθος του αμυντικού του Ανθότοπου, και ενώ παρακολουθούσε την φάση ο Σωτηριάδης, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, τον πλασάρε και έκανε το 2-0.
54΄ Η  μείωση του σκορ για την ομάδα του Ανθότοπου με σκόρερ τον Τοπαλίδη, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπόντζα, απέκρουσε  ο τερματοφύλακας, εκεί βρέθηκε ο σκόρερ που με πλασέ μείωσε το σκορ.
60΄Λίγο έλειψε να ισοφαρίσει ο Ανθότοπος και πάλι με τον Τοπαλίδη, όταν το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε άουτ.
81΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ανθότοπο όταν βρέθηκε μόνος του ο Τσαμπεκίδης , μετά από κάτι σαν σουτ του Μπόντζα, αυτός έκανε νέο σουτ αλλά κατέληξε λίγο άέξω .
90΄  Αντεπίθεση για την ομάδα του Πολυνίκη, με τον Αποστολίδη να μπαίνει μόνος του,  την κατάλληλη στιγμή  έδωσε στον Σωτηριάδη αλλά πρόλαβε ο αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Καρατέρπος με επόπτες τους κ.κ Ιωαννίδη Β – Φραντζοπούλου.
Συνθέσεις:
Πολυνίκης ( Σίσκος): Χασιώτης, Φολτόπουλος, Κοπατσάρης, Τζιούτζιος, Σωτηριάδης,STAFA, Χασάπης, Λυπιρίδης(50΄Νικολάου), Αποστολίδης, Μπακίδης( 80΄Ποκιάκης), Καραγιαννάκος( 58΄Ταμήλιας).
Ε.Α.Σ Ανθότοπος ( Μαυροδήμος): Ζιώγας, Γουτουχίδης, Βροίκος Χ(75΄Τσαμπεκίδης), Δεληγιαννίδης, Λαζαρίδης, Ντάνι, Χατζηγιεντίμ, Μπόντζας, Τοπαλίδης, Αλεξανδρίδης, Χαραλαμπίδης( 46΄Βροίκος Λ).
Ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης