Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Κοζάνη 2004 2-2 | φωτο - βίντεο

Χορταστική ισοπαλία

Έμφραγμα στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο 
Σε ένα δυνατό παιχνίδι  το πρώτο για το 2016, Ατρόμητος και Κοζάνη 2004 αναδείχτηκαν ισόπαλοι  με  2-2, με την ομάδα της Κοζάνης να ισοφαρίζει στο 93΄.  Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις  και  πολλές φάσεις και στις δυο εστίες.


 Σημειώθηκαν  4 γκολ συνολικά  κι ένα δοκάρι για την Κοζάνη 2004.
Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι  η Κοζάνη 2004 προηγήθηκε,  ο Ατρόμητος  ανέτρεψε το σκορ με 2-1, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Κοζάνη 2004 παραμένει 5 αγωνιστικές αήττητη!
Το φιλμ του αγώνα
16΄  Έχουμε την ομάδα της Κοζάνης 2004 να ανοίγει το σκορ, με τον Γεωργιάδη που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή  απόκρουση του τερματοφύλακα πήρε  ο ίδιος το ριμπάουντ και από πλάγια και από δύσκολη θέση έκανε νέο σουτ και το 0-1.
Η απάντηση του Ατρόμητου ήταν γρήγορη, και με την σέντρα ένα λεπτό αργότερα με τον Αβραμίδη, και μετά από  απόκρουση του τερματοφύλακας, σε σουτ του Βλαδίκα.
28΄  ευκαιρία για τον Ατρόμητο σε κεφάλια του Καρανίσα που κατέληξε άουτ, μετά από φάουλ του Κιορτίδη.
36΄ Εκτέλεση απευθείας  φάουλ του Σαμαρά της Κοζάνης 2004, η μπάλα σκάει κάτω, αλλά δεν ξεγέλασε τον τερματοφύλακας που διώχνει σε κόρνερ.
40΄Νεα ευκαιρία για την Κοζάνη 2004 όταν μόνος ο Τσιάμης έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
43΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαδίκα του Ατρόμητου, από το κέντρο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.
47΄ Κεφαλιά του Καρασιούνα πέρασε άουτ.
66΄ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά της Κοζάνης 2004 απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας.
74΄ Είχαμε το δοκάρι για την ομάδα της Κοζάνης όταν σε σέντρα του Σαμαρά, ο Κουνάβας δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά που σε άδεια εστία έκανε κάτι σαν  σουτ με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.
76΄ Ωραίο συρτό σουτ του Δούκα του Ατρόμητου , απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
80΄Ευκαιρια με τον Αβραμίδη του Ατρόμητου, που πρόλαβε την  έξοδο του τερματοφύλακα πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά εκεί ήταν  ο Γκούμας και με κεφαλιά, έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.
85΄ Η ομάδα του Ατρόμητου διπλασιάζει τα τέρματα της όταν μπήκε μόνος του ο Αβραμίδης, έκανε το σουτ και το 2-1
88΄ Ευκαιρία για την Κοζάνη 2004 σε κεφαλιά του Γκούμα μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταφυλλίδη κατέληξε άουτ.
91΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει το 3-1 και να τελειώσει  τον αγώνα όταν βρέθηκε μόνος του ο Καρασιούνας με τον τερματοφύλακα, τον πλάσαρε αλλά ο Καρασίμος απέκρουσε
93΄ Έχουμε την λύτρωση για την ομάδα της Κοζάνης 2004 που ισοφαρίζει σε 2-2  με σουτ μέσα από την περιοχή , πάλι   του Γεωργιάδη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ Μαζαράκης με επόπτες τους κ.κ Εμμανουήλ και Κανδυλιώτης.
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Τούνας): Δημητριάδης, Νικολαΐδης, Κωστάκογλου, Καρανίσας, Τζιούτζιος, Βλαδίκας, Κιορτίδης (64΄Δούκας), Κιζιρίδης, Αβραμίδης, Καρασιούνας, Αργυρόπουλος.
Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης): Καρασίμος, Κουνάβας (88΄ Τρομπούκης Κ), Παπαβασιλείου (69΄ Αντωνιάδης), Γεωργιάδης, Τσιάμης, Τρομπούκης Α., Βουνοτρυπίδης (82΄Σταφυλλίδης), Αντωνιάδης, Καψάλης, Σαμαράς, Γκούμας.
Ευχές για τη νέα χρονιά αλλά και και για τους στόχους που έχουν θέσει για τις ομάδες τους για το δεύτερο γύρο στην Β' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης,  μιλούν στην κάμερα του συνεργάτη της εκπομπής Βασίλη Πουλασικίδη, ο πρόεδρος του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας κ. Δημήτρη Κωνσταντίνου και του προπονητή της Κοζάνης 2004, κ. Θόδωρου Μανδραβέλη.
ρεπορτάζ - φωτο - βίντεο 
Βασίλης Πουλασικίδηςμοντάζ - Vicky Gewrgiou
Ματιές στα σπορ