Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ :Αναγέννηση Πτολ/δας – ΑΣ Ποντοκώμης 6-1

Έβγαλε εξάσφαιρο η Αναγέννηση

Μία ακόμη νίκη συμπληρώνει στο ενεργητικό της η Αναγέννηση Πτολεμαΐδας. Αυτή τη φορά κόντρα στην μαχητική Ποντοκώμη, η οποία άντεξε ένα ημίχρονο απέναντι στον πρωτοπόρο του Β’ ομίλου.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω του ότι χιόνιζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι παίχτες του κ. Παππά κατόρθωσαν να φιλοδωρήσουν τους αντιπάλους τους με έξι γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά φλύαρες και είχαμε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις εστίες.
Στο 10′ μετά από δυνατό σουτ του Σαμαρά και αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Γκέκας έκανε το 1-0.
Στο 32′ ένα ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης.
Στο 41′ η ομάδα της Ποντοκώμης ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο φάουλ έξω από την περιοχή με τον Τσαρσιταλίδη Θ.
Στο 52′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσουκαλίδη στον Σαμαρά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκέκας και έκανε το 2-1 για την Αναγέννηση.
Στο 60′ δυνατό σουτ του Τσουκαλίδη έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Τάλης και κράτη σε το 2-1 για την ομάδα του.
Στο 67′ φάουλ του Σαμαρά έξω από την περιοχή,η μπάλα έσκασε μέσα στην μικρή περιοχή,ωραίο κοντρόλ του Γκέκα και 3-1 για την Αναγέννηση.
Στο 68′ γκολ του Κοκοβιάδη μετά από ωραία πάσα του Γκέκα.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Νικολάου τροφοδότησε ωραία τον Σαμαρά και έκανε το 5-1.Ο ίδιος παίχτης έβαλε και το έκτο γκολ της Αναγέννησης.
Διακριθέντες από την Αναγέννηση ήταν οι Σαμαράς,Τάλης,Γκέκας,ενώ από την Ποντοκώμη ξεχώρησαν οι Τσαρσιταλίδης Θ.,Φερλαχίδης και Παλόγλου.
Αναγέννηση Πτολ/δαςΤάλης,Φαχαντίδης(Βουγιούκας Γ.),Cobo,Βουγιούκας Χ.,Καραγκιόζης,Μυλωνάς,Σαμαράς,Γιαλαμίδης(Νικολάου),Γκέκας,Ποζίδης,Ξυνός(Κοκοβιάδης)
ΠοντοκώμηΜιχαηλίδης Α.,Τσαρσιταλίδης Ν., Παλόγλου, Μυρωνίδης, Αλμασίδης (Παναγιωτίδης), Ακριτίδης Σ. (Μιχαηλίδης Θ.), Χριστοφορίδης (Ακριτίδης Γ.), Αθανασιάδης, Τσαρσιταλίδης Θ., Φερλαχίδης, Τσουκαλίδης.
Διαιτητής: Τσιγγένης Α.
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Τσιγγένης Μ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ