Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Έκαναν το μπαμ! τα Κρανίδια …. Μεγάλο διπλό

ΑΕ Κρανιδίων 

Άνω Κώμη - Α.Ε. Κρανιδίων 0-1  

Μετά από αλλαγή ώρας και γηπέδου, λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου του Κρόκου, το ματς διεξήχθη στο πλαστικό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με συνεχόμενη καταιγίδα.
Μόλις στο τρίτο λεπτό η Άνω Κώμη πετυχαίνει γκολ το οποίο ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Αμέσως μετά τα Κρανίδια ανοίγουν το σκορ με ένα σουτ ''κεραυνό'' του Λευτέρη Βασίλα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα της Άνω Κώμης διατηρούσε την κατοχή χωρίς καμία ουσιαστική ευκαιρία και οι ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παραμένει ίδια, με την Α.Ε.Κ. να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να έχει δύο σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.
Η Άνω Κώμη απείλησε στα τελευταία λεπτά με συνεχόμενες εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ, όμως η άμυνα των Κρανιδίων και ο τερματοφύλακας Άκης Κουρτίδης είχαν άλλη άποψη. Στο ογδόντα πέντε ακυρώνεται γκολ οφσάιντ της Άνω Κώμης.
Το μόνο άσχημο για την Α.Ε.Κ. είναι οι τραυματισμοί των Τάσο Δελινιωτη, Παναγιώτη Σιαμαντζούρα και Κουρτίδη Σάββα.
«Φίλε Γιάννη γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση»
Οι παίχτες και το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Κρανιδίων, συμπαραστέκονται στις δύσκολες αυτές στιγμές και εύχονται στον ποδοσφαιριστή και φίλο Γιάννη Μπάκανο, γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση.
Τ.Δ.