Αρχική

Β’ ΕΠΣΚ: Έγινε της ανατροπής - Μ. Αλ Άρδασσας – Κεραυνός Πετρανών 3-2 (βίντεο)

Της ανατροπής έγινε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Μ. Αλ  Άρδασσας και στον Κεραυνό Πετρανών 3-2. 

 Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στη διακύμανση του και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν . Και οι δυο κυνήγησαν την νίκη έως το τέλος άλλα τελικά η μπίλια έκατσε στην πλευρά της Άρδασσας.
 Στο 43΄το σκορ άνοιξε ο Δημητριάδης Γ.  Η απάντηση ήρθε άμεσα  από τον Κεραυνό και στο 45΄ο Σαρβανίδης ισοφάρισε.  
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50΄ο Χαραλαμπίδης θα γράψει το 1-2 .
Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε για πολύ και στο 55΄ο Τσαγκαλίδης ισοφαρίζει σε 2-2.
Στο 65΄νέα ανατροπή του σκορ αυτή τη φορά από την Άρδασσα με τον Τσερμεκίδη να σημειώνει το 3-2 και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του . Στο 75΄σουτ έξω από την περιοχή του Χαραλαμπίδη, η μπάλα στο δοκάρι.
Στο 80΄αποχώρησε από το παιχνίδι ο Κεχάογλου με ελαφρά διάσειση, ευτυχώς για τον παίκτη των Πετρανών δεν παρουσιάστηκε μεγαλύτερο πρόβλημα και ο ποδοσφαιριστής είναι καλά .
Μέγας Αλ. Άρδασσας: (Τσεμπερλίδης) Δημητριάδης , Ντάβες , Φολτόπουλος , Σερέτης, Δημητριάδης Γ, Τσαγκαλίδης, Ηλιάδης, Καραγιάννης ( 75΄Ξανθόπουλος) , Παπαδόπουλος( 89΄Ζήσιο) Κωνσταντινίδης (32΄΄Ποιμενίδης), Τσερμεκίδης
Κεραυνός  Πετρανών (Ευαγγελιστής) Τσιαγμελίδης, Τριανταφύλλου , CEKA , Κεχάογλου(80΄Γκουτζηκώστας), Χαραλαμπίδης, Σαρβανίδης, Καλιακάτσος (60΄Κεφαλάς), Μαργαρίτης ( 75΄Βάρρα ), Πουταχίδης, Ψαλίδας Β, Χάτσιος
Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Μπαλιάκας  Κωνσταντινίδης