Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-0 | φωτο - βίντεο

Νικητής ο Μακεδονικός Φούφα στο ντέρμπι κορυφής 

Σε ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από συνεχή βροχή και μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους ο Μακεδονικός Φούφα κέρδισε το συνονόματο τους της Σιάτιστας και παρέμεινε έτσι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας το 4 στα 4.Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε οργανωμένα στην άμυνα και προσπαθούσε με κάποιες αντεπιθέσεις να πετύχει κάτι καλό.Μόλις στο 2ο ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ, πρώτη κεφαλιά Σολάκη, δεύτερη Φωτιάδη άουτ.

Στο 15ο σουτ του Καραμπατζάκη έφυγε έξω, όπως και το σουτ του Κοσμίδη λίγο αργότερα.Στο 43ο σέντρα Κοπατσάρη κεφαλιά του Σολάκη ελάχιστα έξω ενώ αμέσως μετά ο Σολάκης έστρωσε στο Μετικάνο που από αριστερά επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα να μη του κάνει το χατίρι, περνώντας άουτ.Στο 53ο ο Τσακνάκης μπήκε από δεξιά αλλά το αριστερό σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε τον Σακαρίδη

Στο 63ο σέντρα Μίμη ο Σολάκης ολομόναχος έπιασε τη κεφαλιά με τον Κοκκινίδη να μπλοκάρει και στο 84ο φάουλ του Τοπάλη ο Νασιόπουλος συγκράτησε αντικανονικά το Σολάκη με τον διαιτητή Πανυτσίδη (ήταν δίπλα στη φάση) να δίνει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και χάρισε έτσι τη πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Τζιαμπάζης- Λαμπριανίδης). Έδειξε κίτρινες στους Δούφα, Τζουβάρα, Καραμπατζάκη, Σιδηρόπουλο, Φωτιάδη, Νασιόπουλο, Αθανασιάδη.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Δούφας (62ο Μίμης), Τσακαλίδης , Φωτιάδης, Καραμπατζάκης, Σιδηρόπουλος (93ο Τζουβάρας Ι.), Μετικάνος (80ο Χ΄΄ Ροπύμπης), Τζουβάρας Δ., Κοπατσάρης, Σολάκης, Τοπάλης.

Μακεδονικός Σιάτιστας: Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Κοσμίδης (69ο Τσούκρας), Δονούλης, Νασιόπουλος, Στεργίου, Τσακνάκης (59ο Μπούρτζος), Αθανασιάδης, Ζηνόβιος, Ταφαρλής, Θεοδωρίδης (87ο Παπαρίζος).

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα