Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός Κοζάνης 5-1

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό Φούφα
 Σε βαρύ γήπεδο από τη συνεχή βροχή που έπεφτε ο Μακεδονικός Φούφα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον αντίστοιχο της Κοζάνης με 5-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι απέναντι σε μια ομάδα που παρατάχθηκε με πάρα πολλές ελλείψεις και από το 46 και μετά έπαιζε με 8 «μικρούς».


Στα θετικά για το Μακεδονικό Φούφα πέραν της νίκης και η επιστροφή μετά από πολύ καιρό στους αγώνες του Χ. Μετικάνου.
Φάσεις και γκολ
 Στο 2ο ο Πάντος απέκρουσε το κοντινό σουτ του Δούφα αλλά στο 5ο ο Σολάκης άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κιβρακίδη.
Δέκα λεπτά μετά ο Χάιτας πλάσαρε εύστοχα το Πάντο και στο 26ο ο Δούφας από το κέντρο σχεδόν κρέμασε το Πάντο για το 3-0.
Στο 31ο ο Σολάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πάντο κάτι που κατάφερε δέκα λεπτά μετά.
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αφού η βροχή δυνάμωσε και το γήπεδο έγινε ακόμα πιο βαρύ.
Στο 55ο και 60ο ο Πάντος απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ των Κοπατσάρη και κεφαλιά του Χάιτα αντίστοιχα αλλά στο 66ο ο δεύτερος έκανε το 5-0.
Στο 85ο τέλος ο Κωτούλας κρέμασε το Σακαρίδη και διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Τζιαμπάζης- Τζιουβάρας)
Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κοπατσάρης, Τσακαλίδης (52ο Ιωακειμίδης), Πακάλτσης (62ο Μετικάνος), Τζουβάρας Δ., Τσαγκαλίδης, Σιδηρόπουλος, Δούφας, Χάιτας, Φωτιάδης, Σολάκης (46ο Βερίκοκος).
Μακεδονικός Κοζάνης: Πάντος, Φωλίνας, Παπαδημητρίου, Θωμαΐδης, Κουτούλας, Κιβρακίδης, Αργυρόπουλος (46ο Χαρισίου), Leka, Νικολάου (46ο Ζιάζιας), Κοτταρίδης.
Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα