Αρχική

Α' ΕΠΣΚ: Λευκή ισοπαλία μεταξύ Περδίκκα και Εράτυρας (βιντεο)

ΑΕ Περδίκκας – Αναγέννηση Εράτυρας  0-0
 Σε «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Στο 14΄ φάουλ του Κουρκουτμάνου, απέκρουσε ασθενώς ο Γ. Ζαρκοδήμος και ο Π. Τσιντός αμαρκάριστος σούταρε πάνω από το δοκάρι. Στο 20΄ ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Βλάχο, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Στο 52΄ συνδυάστηκαν Λαζαρίδης, Μπαλαμπάνης και ο δεύτερος σούταρε ελάχιστα άουτ, στο 55΄ ο Βλαδίμηρος Φιλιππίδης απέκρουσε στη γραμμή κεφαλιά του Γ. Αρσενίδη. Στο 60΄ η σέντρα-σουτ του Αργύρη Λόφτσαλη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 63΄ πλασέ του Στάθη Κωνσταντινίδη απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας. Στο 75΄ ο Μαυρίκης Φιλιππίδης έδωσε στον Αποστολόπουλο, που έπιασε αδύναμο σουτ κι απέκρουσε ο Κυριακίδης, στο 90΄ ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπαλαμπάνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κυριακίδης. 

Καλός ο διαιτητής Δ. Σουλίδης (Γεωργιάδης, Λαμπριανίδης).
ΑΕ Περδίκκας : Κυριακίδης, Π. ΤΣΙΝΤΟΣ, Αργ. Λόφτσαλης, Αλ. Αρσενίδης, Γ. ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ, Χρ. Τσιντός, Νταλάκας, Παπαδόπουλος (59΄ Στ. Κωνσταντινίδης), Κουρκουτμάνος (46΄ Δ. Κωνσταντινίδης), ΒΛΑΧΟΣ, Γεωργιάδης (71΄ Β. Λόφτσαλης).
Αναγέννηση Εράτυρα: Γ. Ζαρκοδήμος, ΚΙΛΗΣ, Μήλιος, Βλ. Φιλιππίδης, Τσιόρκας, Μπαλαμπάνης, Λαζαρίδης (67΄ Καραμίκας), Μούστα, Μ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (60΄ Τσιμόπουλος), Κ. ΖΑΡΚΟΔΗΜΟΣ, Γκαραγκούνης (56΄ Αποστολόπουλος). επιμέλεια: Κώστας Νικολαΐδης